Remi po mjeri Petrovca i Lovćena

Cetinjani su poveli u 48. minutu golom Vladana Tatara koji se najbolje snašao u gužvi poslije prekida koji je izveo Vuk Martinović, a domaćin je reagovao devet minuta kasnije, takođe nakon prekida kada je pogodio Jasmin Muhović
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.02.2014. 11:08h

Petrovac i Lovćen su osvojili po bod na otvaranju i utisak je da su oba rivala zadovljna epilogom na stadionu pod Malim brdom.

"Osjetio se umor kod mojih igrača. Prvi put smo tek u ovoj utakmici nakon priprema zaigrali na travi. Već u sledećem kolu igramo sa Čelikom u Nikšiću i biće izuzetno teško, iako mi tradicionalno u gostima igramo bolje",rekao je trener Petrovca Milorad Malovrazić.

Cetinjani su poveli u 48. minutu golom Vladana Tatara koji se najbolje snašao u gužvi poslije prekida koji je izveo Vuk Martinović, a domaćin je reagovao devet minuta kasnije, takođe nakon prekida kada je pogodio Jasmin Muhović.

"Zadovoljan sam bodom, iako smo bili bolji tim od Petrovca. Trebalo je da realizujemo još neke prilike, jer se domaćin povukao. Čeka nas teška utakmica sa Sutjeskom, ali ako budemo igrali kao u ovoj utakmici onda imamo šansi", kazao je trener Lovćena Mojaš Radonjić.

Bonus video: