Suares: Mogu da ostvarim ciljeve sa Liverpulom

"Svi želimo da igramo u Ligi šampiona. To je naš cilj", rekao je napadač Liverpula Luis Suares
0 komentar(a)
Džon Teri i Luis Suares, Foto: Beta/AP
Džon Teri i Luis Suares, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.02.2014. 10:43h

Fudbaler Liverpula Luis Suares rekao je danas da će njegovoj ekipi biti teško da osvoji titulu u Premijer ligi, ali da može da ostvari svoje ciljeve i snove i da sa

tim klubu igra u Ligi šampiona.

Suares je tokom ljeta u više navrata izrazio želju da ode sa Enfilda, pošto je rekao da želi da igra u Ligi šampiona i da se bori za titulu šampiona, ali je ipak ostao u klubu i potpisao novi četvoroipogodišnji ugovor.

"Kada sam došao u Liverpul rekao sam da sam želim da igram sa tim klubom u Ligi šampona. Znam da taj san mogu da ostvarim", rekao je Suares, preneo je Skaj Sport.

Liverpul trenutno zauzima četvrto mjesto na tabeli, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona i 12 kola prije kraja ima četiri boda manje od prvoplasiranog Čelzija.

"Nisam siguran da li možemo da osvojimo titulu. Mislim da je ova sezona u Premijer ligi veoma teška. Svaka ekipa može da izgubi. Mančester siti, Čelzi i Arsenal su gubili bodove. Znamo da imamo malu ekipu. Pokazali smo da možemo dobro da igramo kada smo u punom sastavu, ali kada izostane jedan ili dva igrača, treneru je posao otežan", rekao je Suares.

Suares, koji je na 21 prvenstvenoj utakmici ove sezone postigao 23 gola, rekao je da je cilj kluba da se plasira u Ligu šampiona.

"Svi želimo da igramo u Ligi šampiona. To je naš cilj", rekao je Suares.

Bonus video: