Džerard: Poraz u FA kupu nas neće usporiti

„To je bio penal, očigledniji nego dosuđeni. Hauard Veb je vrhunski sudija i siguran sam da će se preispitati”, rekao je Džerard, koji smatra da je Liverpul oštećen pri rezultatu 2:1
1 komentar(a)
Stiven Džerard, Foto: Beta/AP
Stiven Džerard, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.02.2014. 14:26h

Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard rekao je da poraz od Arsenala u FA kupu neće uticati na njegovu ekipu uoči važnih utakmica u sezoni.

Arsenal je u nedjelju pobijedio Liverpul sa 2:1 i plasirao se u četvrtfinale. Golove za londonski tim postigli su Aleks Okslejd Čembrlen i Lukas Podolski, a za goste Džerard iz penala, nakon što je u šesnaestercu srušen Luis Suares.

„Nemamo zbog čega da žalimo. Ponekad iz utakmica ne dobijete ono što zaslužujete, a meč sa Arsenalom je primjer za to”.

„Moramo da nastavimo i da se okrenemo utakmici protiv Svonsija u prvenstvu”, rekao je Džerard, prenijeli su britanski mediji.

„Sa ovakvom igrom svakome možemo da pariramo. Opasni smo i stvaramo mnogo šansi za pobjedu. Ljudi sa pravom govore da smo ekipa za vrh. Moramo brzo da se oporavimo od poraza - to je ono što rade vrhunske ekipe”, dodao je 33-godišnji fudbaler.

Liverpul je u završnici utakmice tražio još jedan penal, poslije duela Suaresa i Okslejd Čembrlena u kaznenom prostoru, ali sudija Hauard Veb ga nije dosudio.

„To je bio penal, očigledniji nego onaj koji je prethodno dosuđen. Sudija je bio blizu, a iz takvog duela očekujete da dobijete penal”.

„Hauard Veb je vrhunski sudija i siguran sam da će se preispitati. On nije mislio da je faul, ali razočaran sam njegovom odlukom”.

„Da smo dobili penal možda bismo postigli gol koji bi nam doneo ponovljenu utakmicu”, dodao je Džerard.

Bonus video: