Mojes: Igračima je teško jer ne postižemo dobre rezultate

„Bilo je loše ove sezone, ali sada je bilo najgore moguće. Bili smo superiorni i zaista nemam pojma kako nismo pobijedili”, rekao je Mojes nakon remija sa Fulamom
0 komentar(a)
Dejvid Mojes, Foto: Reuters
Dejvid Mojes, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.02.2014. 11:13h

Poslije šokantnog remija sa Fulamom (2:2), Dejvid Mojes je priznao da nije očekivao ovako lošu prvu sezonu na klupi Mančester junajteda.

„Bilo je loše ove sezone, ali sada je bilo najgore moguće. Bili smo superiorni i zaista nemam pojma kako nismo pobijedili”, rekao je Mojes.

„Igračima je teško, vidim to svakog dana. Teško im je jer ne postižemo dobre rezultate. Oni su pravi profesionalci, a kada ih vidim kako rade na treningu, mislim da će i rezultati doći”, dodao je škotski trener.

Junajted je vodio 2:1, ali je u 4. minutu nadoknade Fulam izjednačio preko Darena Benta.

„Fulam je bio četiri puta u našem šesnaestercu i dao je dva gola. Mi smo u njihovom bili vjerovatno 150 puta... Da li je na kraju u pitanju bio pad koncentracije? Možda, ali ne može se reći da smo branili prednost”.

„Trebalo je samo da sačuvamo loptu, a primili smo nevjerovatan drugi gol. Bili smo mentalno mekani, nismo priveli meč kraju, a trebalo je”, zaključio je Mojes.

„Crveni đavoli“ su trenutno tek sedmi na tabeli sa 41 bodom, 15 manje od vodećeg Čelzija, a devet od Liverpula, koji je u zoni Lige šampiona.

Bonus video: