Bejns produžio ugovor sa Evertonom

„Ne moram da govorim koliko smo oduševljeni što će Lejton Bejns najbolje fudbalske godine provesti u našem klubu”, rekao je menadžer „karamelica” Roberto Martines
0 komentar(a)
Lejton Bejns, Foto: Beta/AP
Lejton Bejns, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.01.2014. 11:27h

Iako je dugo na meti Mančester junajteda, Lejton Bejns je odlučio da posveti budućnost Evertonu, pošto je potpisao novi četvorogodišnji ugovor.

Dejvid Mojes je ljetos više puta pokušavao da dovede engleskog reprezentativca, ali je na kraju prelaznog roka od svog bivšeg kluba uzeo samo Maruana Felainija, i to za 27,5 miliona funti.

Očekivalo se da će Bejns zatražiti da i on ode u istom smjeru, ali je izvrsni lijevi bek to odbio, a klub sa „Gudison parka” je rekao da ga se neće odreći za manje od 25 miliona funti.

Sada je odlučio da produži saradnju i ostane u Liverpulu...

„Oduševljeni smo što je Lejton potpisao za naredne četiri sezone. To je veliko ohrabrenje za sve nas u timu i naravno za navijače”.

„On je više od fudbalera. Njegovi smirenost i fokusiranost će nam mnogo značiti u tom periodu. Jedan je od najboljih lijevih bekova u evropskom fudbalu, a ne moram da govorim koliko smo oduševljeni što će Lejton Bejns najbolje fudbalske godine provesti u našem klubu”.

„Upravo je napunio 29 godina, a njegovo iskustvo na veoma specifičnoj poziciji će nam puno značiti u ključnim utakmicama koje su pred nama”, rekao je menadžer „karamelica” Roberto Martines.