Vučinića sad želi Monako

Klaudio Ranijeri želi da Mirko Vučinić zamijeni povriejđenog Radamela Falkaa u Monaku
54 pregleda 7 komentar(a)
Vučinić, Foto: Reuters
Vučinić, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.01.2014. 15:59h

Predsjednik Intera Erik Tohir blokirao je razmjenu Kolumbijca Fredija Guarina i našeg kapitena Mirka Vučinića, prema kojoj je napadač Juventusa trebalo da pređe u Inter, a Guarin da obuče "crno-bijeli" dres Stare dame.

I dok stručni štabovi oba tima, ali i igrači željno čekaju da se obavi ta razmjena, ni drugi klubovi ne sjede skrštenih ruku. Konfuziju želi da iskoristi superbogati Monako, koji je zainteresovan za Vučinića, objavio je italijanski "Sport Mediaset".

Prema ovom mediju, trener "kneževa" Klaudio Ranijeri želi Vučinića, kako bi nadomjestio prazninu u napadu nastalu teškom povredom kolumbijskog napadača Radamela Falkaa. Ranijeri je radio sa Vučinićem u Romi i iskusni italijanski trener želi ga u svom timu.

Ipak, transfer Vučinića će morati da sačeka do vikenda i dolaska Tohira u Milano, gdje će se nastaviti pregovori Intera i Juventusa oko razmjene igrača. U slučaju da se dva tima dogovore, Monako će zaustaviti posao oko pozajjmice svog napadača Lasine Traorea u Everton.

Juventus je početkom januarskog prelaznog roka dobio ponudu za Vučinića i od Arsenala, koji je našeg kapitena želio da dobije na pozajmicu do kraja sezone. Juventus je odmah odbio tu ponudu "tobdžija".

Bonus video: