TRANSFERI UŽIVO Fulam napravio šou, veliki poslovi Lestera i Evertona

Pratite posljednja dešavanja na fudbalskoj "pijaci"
159 pregleda 0 komentar(a)
Džejmi Vardi, Foto: Twitter
Džejmi Vardi, Foto: Twitter
Ažurirano: 09.08.2018. 20:37h

LIVE BLOG:

22.20 Sautempton je pozajmio Danija Ingsa iz Liverpula do kraja sezone, ali će ga sljedećeg ljeta kupiti za 20 miliona funti.

Ings je za tri godine u crvenom dresu odigrao svega 945 minuta u svim takmičenjima i postigao tri gola!

21.32 Sada je i zvanično - Fulam je doveo 12. pojačanje u ovom prelaznom roku, a peto posljednjeg dana prelaznog roka. Marsej je potvrdio da je klubu iz Londona prodao kamerunskog defanzivnog vezistu, jedno od otkrovenja prošle sezone u Ligi Evrope, Andre-Franka Zambo Angisu.

Iznos obeštećenja je između 25 i 33 miliona eura, zavisno od izvora. I Fulam je potvrdio da je Angisa stigao, nakon što je prošao preglede.

21.14 Everton je potvrdio dolazak Jerija Mine i Andre Gomeša iz Barselone. Katalonci su ranije objavili da su Kolumbijca prodali za 31,75 miliona, a Portugalca pozajmili za 2,25 miliona eura.

21.13 Opet Fulam - Timoti Fosu-Mensa je stigao na pozajmicu iz Mančester junajteda.

20.25 Prvi od tri očekivana transfera Fulama je potvrđen - Lusijano Vijeto je potpisao ugovor do kraja sezone kao pozajmljen igrač Atletiko Madrida.

19.41 Pročitajte OVDJE ko su 10 pojačanja Fulama i koliko je potrošeno na njih. Do 20 časova po našem vremenu može da dovede i tri igrača koja je najavio - Andre-Franka Zambo Angisu iz Marseja, Lusijana Vijeta iz Atletiko Madrida i Timotija Fosu-Mensu iz Mančester junajteda.

19.38 Njukasl je doveo štopera Svonsija Federika Fernandesa.

19.35 Lester nije prodao Harija Megvajera, ali je i pored toga doveo dva mlada, izuzetno talentovana štopera - Turčina Džaglara Sojundžua iz Frajburga za 22,5 miliona eura i Filipa Benkovića iz zagrebačkog Dinama za 14,5 miliona.

Uzgred, simbol kluba Džejmi Vardi je produžio ugovor do 2022. godine

18.32 Prelazni rok je završen, ali je Sautempton na vrijeme podnio dokumenta za pozajmicu Danija Ingsa iz Liverpula i mogao bi da ga dovede kad se papirologija završi.

Potpuno isti potez je povukla i uprava Evertona za Kurta Zumu, koji bi trebalo da dođe na pozajmicu iz Čelsija.

18.28 "Skajsport" je objavio da je Fulam dogovorio dolazak Andre-Franka Angise za čak 30 milčiona funti. Prije se pominjalo 20 miliona eura za defanzivnog vezistu.

"Kolibaši" su, za sada, samo potvrdili dolazak golmana Sevilje Serhija Rika na jednogodišnju pozajmicu.

"Oduševljen sam što sam potpisao za najstariji klub u Premijer ligi. Jedva čekam das upoznam saigrače, da treniram i zaigram u Premijer ligi", rekao je Riko.

18.21 Evo Evertonovog het-trika iz Barselone - Katalonci su objavili da su klubu iz Liverpula pozajmili Andrea Gomeša za 2,25 miliona eura. Desetak minuta ranije je objavljen i odlazak Jerija Mine, a odranije je na "Gudisonu" Luka Dinj.

18.07 Vest Hem je doveo Kolumbijca Karlosa Sančesa iz Fiorentine. Defanzivni vezista je potpisao dvogodišnji ugovor.

18.05 Završen je prelazni rok u Engleskoj, ali klubovi imaju mogućnost da završe transfere koje su najavili. Čekamo vijesti...

18.01 Evo i potvrde - Barselona je objavila da je prodala Jerija Minu Evertonu za 31,75 miliona eura (30,25 fiksno i 1,5 miliona na ime bonusa). Prije sedam mjeseci ga je dovela za svega 11,8 miliona.

17.53 Everton je predstavio prvo od četiri pojačanja koja se očekuju danas. Brazilca Bernarda, koji je stigao kao slobodan igrač.

Dva stižu iz Barselone, a novinari "Mundo dpeortiva" su snimili Jerija Minu na medicinskim pregledima. Sa njim dolazi i Andre Gomeš, a vjerovatno će iz Čelsija stići i Kurt Zuma na pozajmicu.

17.42 Mnogo se prethodnih dana pričalo o prelasku Harija Megvajera u Mančester junajted.

Na pitanje ide li njegov defanzivac u Mančester, menadžer Lestera Klod Puel je odgovorio na zanimljiv način:

"Mogu da potvrdim da ide u Mančester", rekao je Puel, a onda nakon kratke pauze nastavio:

"Ali samo na nekoliko sati u petak veče", dodao je Francuz, aludirajući na činjenicu da "lisice" sjutra gostuju ban na "Old trafordu".

17.25 U Engleskoj se približava kraj, ali vijest stiže iz Španije - Atletiko Madrid je doveo Nikolu Kalinića iz Milana za 15 miliona eura.

17.00 Još sat do kraja prelaznog roka u Engleskoj. Čini se da je najnezadovoljniji Žoze Murinjo, jer nije doveo nikoga koga je tražio, a sve čeđće se čuje da je u svađi sa direktorom Edom Vudvordom i da će "Old traford" uskoro postati tijesan za obojicu.

16.59 Dok se čeka da potvrdi da li je Evertonu prodala Andrea Gomeša i Jerija Minu, Barselona se podsjetila prvog gola Ronaldinju za "blaugranu". Bio je spektakularan, planeta je protiv Selte vidjela kakav je mađioničar stigao na "Kamp nou". Podsjetite se i vi.

16.54 Nekada Runi, sad Moson i Medison. Pročitajte OVDJE kako su se promijenile cifre za 14 godina na Ostrvu.

16.37 Everton sprema svojevrsni het-trik iz Barselone - nakon što su dovele Luku Dinja, "karamele" bi prije isteka prelaznog roka mogle da kompletiraju i dolaske Jerija Mine i Andrea Gomeša.

Englezi su poslali delegaciju u Kataloniju, Kolumbijac i Portugalac su na medicinskim pregledima, ali sve mora da se završi do 18 časova, kada se zatvara "pijaca" u Engleskoj.

I to nije sve, jer na promociju čekaju i Bernard, koji je slobodan nakon isteka ugovora sa Šahtjorom, te Kurt Zuma, čiji dolazak iz Čelsija bi trebalo da bude na pozajmicu.

16.34 Vulverhempton je nastavio da se pojačava. Novi igrač "vukova" je belgijski vezusta Leander Dendonker, koji je iz Anderlehta stigao na pozajmicu, uz obavezan otkup narednog ljeta za 13,5 miliona eura.

15.37 Veliko pojačanje je dovela i Crvena zvezda. Žonatan Kafu, koji se proslavio u dresu Ludogoreca, stiže na pozajmicu iz Bordoa, gdje je igrao slabo.

Beograđani su ga doveli na pozajmicu na godinu, uz obavezu da mu isplate 700.000 eura, a moći će da ga otkupe za četiri miliona eura.

„Veoma sam srećan zbog dolaska u Zvezdu. Očekujem samo titule i daću sve od sebe da klub uđe u jedno od dva velika evropska takmičenja”, rekao je Brazilac po dolasku na Aerodrom „Nikola Tesla”.

15.01 Tibo Kurtoa je prošao medicinske preglede i predstavljen je kao novi golman Real Madrida. Trostruki uzastopni prvak Evrope je Čelsiju platio 35 miliona eura.

13.40 Dijego Godin je odbio Mančester junajted! Iskusni Urugvajac ne želi da pojača Murinjovu ekipu, pa je uzalud bila spremnost da se Atletiku isplati otkupna klauzula. U medijima se pojavljuju informacije da štoper Hari Megvajer nije izbor Murinja, već čelnika kluba što pravi probleme u tom odnosu.

12.30 Iako je Murinjo rekao da neće dovoditi nikoga, engleski mediji javljaju da Mančester juri Dijega Godina koji ima otkupnu klauzulu od svega 20 miliona eura. Dakle, ako igrač bude želio da ide, novac sigurno nije problem za engleskog giganta.

11.42 Francuski mediji najavljuju da će PSŽ pokušati da ubijedi Osmana Dembelea da ode iz Barselone i dođe u Pariz,

11.41 Lukas Peres je novi igrač Vest Hema. Došao je iz Arsenala za 6.5 miliona funti.

11.40 - Mateo Kovačić je i zvanično novi igrač Čelsija. Došao je na pozajmicu iz Reala.

11:30 Žoze Murinjo je kazao da više niko neće pojačati Mančester junajted i da neće biti drame kraja prelaznog roka kada je taj klub u pitanju.

10:04 Stefano Sturaro uskoro napušta Juventus i seli se u Votford. Tako najavljuju mediji u Italiji. Navodno, Sturaro je već počeo da se oprašta od saigrača, dok klubovi rade na detaljima transfera.

9:58 Izgleda da su se zakomplikovali razgovori Napolija i Standarda za Giljerma Očou, pa je zato krenula ofanziva na Davida Ospinu. Mada, Napoli ima još gotovo tri sedmice da riješi ovo pitanje.

8:30 Napadač Arsenala Dani Velbek je blizu odlaska jer Emeri ne računa ozbiljno na njega. Zainteresovani su Sautempton i španska Valensija.

7:35 Kristijan Nerlinger, agent Džeroma Boatenga, danas ima zakazan sastanak sa Anterom Enrikeom, direktorom PSŽ-a. Francuski "Le Parisien" piše da je dogovor postignut.

7:34 Poslije Ospine i Očoe, Napoli razmišlja i o Simonu Minjoleu, zaboravljenom golmanu Liverpula.

7:33 Votford je ponudio 20.000.000 eura za vezistu Lila Tijaga Maju. Više detalja očekuje se danas.

7:30 Dobro došli na LIVE BLOG Vijesti posvećen ljetnjem fudalskom prelazom roku

Bonus video: