Real pregazio Betis, "projektili" Ronalda i Bejla

Madriđani slavili sa 5:0, zahvaljujući dalekometnim projektilima Ronalda i Bejla, te golovima Benzeme, Di Marije i Morate
3 komentar(a)
Real Madrid, Foto: Reuters
Real Madrid, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.01.2014. 17:43h

Makar na noć Real se izjednačio sa Barselonom i Atletikom na prvom mjestu, pa Karlo Anćeloti nakon duže vremena može da kaže da je njegov tim ponovo u otvorenoj trci za titulu.

Madriđani su srušili Betis u Sevilji sa laganih 5:0. Naravno, ne radi se o podvigu, jer je domaćin ponovo pokazao zašto je posljednji tim na tabeli, sa sedam bodova ispod linije spasa.

Andaluzijce su srušili Kristinao Ronaldo i Garet Bejl, dalekometnim projektilima u prvom poluvremenu. Najbolji fudbaler na svijetu pogodio je strahovitim šutem sa 25 metara, a najskuplji svjetski igrač perfektnom parabolom iz slobodnog udarca, koja je prebacila živi zid.

U finišu prvog dijela Luka Modrić je počistio travu sa dva defanzivca Betisa i sjajno poslužio Karima Benzemu, koji je pogodio za 3:0.

U nastavku, pobjedu Madriđana uljepšali su Di Marija i Morata za konačnih 0:5.

Barsa i Atletiko imaju sjutra šansu da vrate razliku na tri boda. Katalonci gostuju Levanteu, dok "kolčonerosi" u derbiju kola čekaju Sevilju.

Bonus video: