Radonjić: Tražićemo svoju šansu za Evropu

"Uz naporan rad, a vjerujući da ćemo tokom pauze uspjeti da angažujemo i nekoliko pojačanja, taj cilj može postati dostižan", rekao je trener Mojaš Radonjić za sajt Lovćena
69 pregleda 2 komentar(a)
FK Lovćen, Foto: Fklovcen.me
FK Lovćen, Foto: Fklovcen.me
Ažurirano: 14.01.2014. 22:48h

Fudbaleri Lovćena počeli su juče pripreme za drugu polusezonu, uz želju da se rezultatski ne promijeni ništa u odnosu na 2013. godinu.

Iz Cetinjana je fenomenalnih 12 mjeseci - u drugom dijelu prošle sezone su nevjerovatnom serijom sačuvali opstanak iako su na pauzi bili u izgubljenoj poziciji i na ivici raspada, dok su u jesenjem dijelu ove sezone stigli do trećeg mjesta u prvenstvu i plasmana u polufinale Kupa. Može li bolje?

"Rezultati koje smo postigli tokom jeseni daju nam za pravo da očekujemo uspješno proljeće, tokom kojeg ćemo tražiti svoju šansu za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Uz naporan rad, a vjerujući da ćemo tokom pauze uspjeti da angažujemo i nekoliko pojačanja, taj cilj može postati dostižan", rekao je trener Mojaš Radonjić za sajt Lovćena.

Njemu su se na prvom treningu javili gotovo svi igrači koji su završili prošlu godinu, osim Luke Mirkovića koji je prešao u Mladost.

"Baš kao što je to bio slučaj tokom jeseni, i u narednom periodu pružaćemo snažnu podršku radu kluba, koju ste svojim izdanjima iz prve polusezone zaslužili. Uvjeren sam i da će kontinuitet vaših uspješnih nastupa, kako u prvenstvu tako i u Kupu, biti očuvan i tokom proljeća, i da ćemo, zajedničkim snagama, na kraju sezone uspjeti da izborimo plasman u Evropu", kazao je igračima gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, podsjetivši da će gradska uprava tekuće godine početi i gradnju stadiona na Obilića poljani.

Prvi dio priprema Lovćen će obaviti na Cetinju, a tek treba da se odluči gdje će se obaviti druga faza.

Bonus video: