FK Dečić: Cilj opstanak

"Mogu da obećam da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da forma i igra budu na zavidnim nivou i da ćemo od samog starta šampionata igrati na gol viš”, kaže trener Tuzana Radim Nečas
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.01.2014. 12:50h

Trener fudbalera Dečića Radim Nečas kazao je danas da se nada da će ekipa iz Tuzi uz kvalitetne pripreme, adekvatna pojačanja i timski duh doći do željenog cilja - opstanka u društvu najboljih crnogorskih ekipa.

Dečić je danas okupljanjem na stadionu u Tuzima zvanično počeo pripreme za proljećni dio šampionata u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi.

Nečas je kazao da Dečić očekuje težak zadatak, ali da ne sumnja da će biti dobro odrađen.

"Znam da nas ne čeka ni malo lak posao, ali mogu da obećam da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da forma i igra budu na zavidnim nivou i da ćemo od samog starta šampionata igrati na gol više. Samo to nam može obezbjediti mjesto u društvu najboljih”, kazao je Nečas u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

Češki stručnjak smatra da će Dečić do zacrtanog cilja pokušati da dođe kroz kvalitetne pripreme i adekvatna pojačanja, u svim linijama tima.

Najavljeno je da će jedan dio priprema biti odrađen u Ulcinju, a ostatak u Tuzima.

Biće odigran i veliki broj pripremnih utakmica od kojih je prva već 15. januara.

Saopšteno je da su, u cilju pojačanja igračkog kadra, u toku pregovori sa nekoliko iskusnih fudbalera.

Stručni štab odlučio je da u proljećnom dijelu šampionata ne računa na Arijana Muratovića, Ivana Bojića, Tomislava Turanjanina i Dragana Raičevića.

Dečić nakon 17 kola jesenjeg dijela šampionata zauzima posljednje mjesto na tabeli sa 14 bodova.

Ostvario je dvije pobjede, osam mečeva odigrao je neriješeno, dok je sedam izgubio.

Na startu proljećnog dijela šampionata biće domaćin Budućnosti.

Bonus video: