Orlandić: Sve je sad na klubu, vrijeme je da idem

"Mislim da sam pokazao koliko znam i prelazak u veći klub bio bi logičan slijed, naredni korak u mojoj karijeri", kaže Orlandić
63 pregleda 0 komentar(a)
Orlandić, Foto: Zoran Đurić
Orlandić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 20.12.2013. 11:38h

Za najboljeg strijelca crnogorskog šampionata Petra Orlandića zainteresovan je Partizan, objavili su beogradski mediji, dok informacije o interesovanjima nekoliko holandskih i belgijskih klubova datiraju od ranije.

Nema sumnje, strijelac 11 golova u prvenstvu u protekloj polusezoni veoma je blizu da napusti Zetu u zimskom prelaznom roku, a klub iz Golubovaca pokušaće da se vrati starom i provjerenom zanatu, prodaji fudbalera koji su odskočili kvalitetom.

Orlandić kaže da mu prija interesovanje Partizana i drugih inostranih klubova, ali da o svemu zasada saznaje preko medija.

"Niko me nije kontaktirao povodom toga, o svemu saznajem u medijima. Nadam se, ipak, da su interesovanja realna, te da sam to zaslužio igrama i golovima u minuloj polusezoni. Nema šta da krijem, Partizan je veliki klub i volio bih da pređem tamo, isto kao što bih volio i da se oprobam negdje drugo u inostranstvu".

Orlandić ima 23 godine i, kako kaže, vrijeme je za novu stepenicu u karijeri.

"Iza sebe imam dobru polusezonu, dokazao sam se golgeterski, žalim samo što nisam ostvario malo bolje rezultate sa klubom, što se makar nismo plasirali u polufinale Kupa, a bili smo blizu. Što se mene lično tiče, mislim da sam pokazao koliko znam i prelazak u veći klub bio bi logičan slijed, naredni korak u mojoj karijeri", kaže Orlandić.

Iako dolazi zimski prelazni rok, a to je vrijeme svakodnevnih transfer-kombinacija, napadač Zete se ne opterećuje.

"Sve je na klubu i mom menadžeru. Sve je u njihovim rukama i vjerujem da će pronaći najbolje rješenje za sve".

Orlandić ističe da neće žaliti čak i ako se desi da ostane u Zeti i u proljećnoj polusezoni. Daje i samouvjeren odgovor:

"Ako ne odem, ostaću da dajem golove!"

A daje ih na sve načine - glavom, desnom i lijevom nogom, jakim i preciznim udarcem, istančanim golgeterskim osjećajem.

Orlandić je dugo sjedio na klupi Zete, bio je u sjenci Žarka Koraća, a kada je dobio šansu, iskoristio je na najbolji način.

Bonus video: