Viljas Boaš: Soldado nema garantovano mjesto u timu

Viljas Boaš je rekao da bi i pored dobre partije Soldada, Džermejn Defo mogao da bude u prvom timu protiv Liverpula u nedjelju
0 komentar(a)
Soldado, Foto: Reuters
Soldado, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.12.2013. 13:56h

Trener fudbalera Totenhema Andre Viljas Boaš rekao je da napadaču Robertu Soldadu nije garantovano mjesto u prvom timu u predstojećoj utakmici protiv Liverpula, uprkos tome što je postigao "het-trik" tokom meča sa Anžijem u Ligi Evropa.

Totenhem je sinoć na Vajt Hart Lejnu pobijedio Anži iz Mahačkale sa 4:1, tri gola postigao je Soldado, a jedan Luis Holtbi. Londonski klub je tako sa svih šest pobjeda završio takmičenje u grupnoj fazi Lige Evropa.

Viljas Boaš je rekao da bi i pored dobre partije Soldada, Džermejn Defo mogao da bude u prvom timu protiv Liverpula u nedjelju.

"Moramo da razmislimo o tome. Sada je rano govoriti. Želeli smo da Robero protiv Anžija bude u prvom timu, poslije dvije utakmice u kojima je Defo bio starter. I Džermejn zaslužuje mjesto u prvom timu. Moramo da napravimo najbolju strategiju za predstojeću utakmicu i vidimo šta možemo da uradimo", rekao je Viljas Boaš, prenijeli su britanski mediji.

On je dodao da će Soldado mnogo dobiti na samopouzdanju poslije dobre partije protiv Anžija.

"Ovo će mu mnogo pomoći i vratiti mu samopouzdanje u završnicama akcije. Napadač živi od golova i ovo je veoma važno. Mislim da nije izgubio samopouzdanje, ali napadač mora da bude istrajan u pokušajima da koristi svoje šanse", rekao je on.

Viljas Boaš je rekao i da "nema šanse" da pošalje Argentinca Erika Lamelu na pozajmicu.

Bonus video: