Suđenje Zvezdanu Terziću 7. februara kreće ispočetka

Pored Terzića sudi se i bivšem direktoru OFK Beograda, kasnije i Budućnosti, Vladimiru Bulatoviću i nekadašnjem sekretaru zajednice prvoligaša Milovanu Nikodinoviću
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.12.2013. 17:38h

Suđenje nekadašnjem predsjedniku Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanu Terziću i trojici njegovih saradnika odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 7. februar, kada bi zbog promjene predsjednika sudskog vijeća postupak trebalo da krene ispočetka.

Sudija koji je vodio taj predmet Danko Laušević je izabran za sudiju Specijalnog suda.

U februaru će najprije biti održano pripremno ročište bez javnosti, koje je obavezno po novom Zakoniku o krivičnom postupku (ZKP), nakon čega će biti zakaz početak suđenja.

Pored Terzića sudi se i bivšem direktoru OFK Beograda, kasnije i Budućnosti, Vladimiru Bulatoviću i nekadašnjem sekretaru zajednice prvoligaša Milovanu Nikodinoviću, kao i fudbalskom menadžeru Draženu Podunavcu.

Optuženi se terete da su zloupotrebom službenog položaja od prodaje tri fudbalera OFK Beograd protivpravno prisvojili oko četiri miliona eura.

Optuženi su za protivpravno prisvajanje novca od transfera fudbalera OFK Beograda Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića.

Bonus video: