Mojes: Još ne planiramo pregovore sa Runijem

„Kada ćemo da razgovaramo sa njim povodom novog ugovora? Zaista ne znam. Mislim da je sve u redu. Tek što su se završile priče o ljetnjem prelaznom roku”, rekao je Mojes
53 pregleda 0 komentar(a)
Runi i Mojes, Foto: Reuters
Runi i Mojes, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.12.2013. 15:37h

Menadžer Mančester junateda Dejvid Mojes rekao je danas da uprava kluba još ne planira da razgovara sa Vejnom Runijem o potpisivanju novog ugovora.

Vazin sporazum sa „crvenim đavolima” ističe za 18 mjeseci, a tokom ljetnjeg prelaznog roka je izrazio želju da napusti „Old traford”.

Za njega je bio zainteresovan i Čelzi, ali mu uprava kluba nije dozvolila da ode. Kasnije je demantovao da je htio da napusti velikana iz Mančestera...

„Kada ćemo da razgovaramo sa njim povodom novog ugovora? Zaista ne znam. Mislim da je sve u redu. Tek što su se završile priče o ljetnjem prelaznom roku... Ljudi zaduženi za te poslove će razgovarati sa njim kada za to dođe vrijeme”, rekao je Mojes.

Mančester junajted je juče u Londonu igrao sa Totenhemom 2:2, a Runi je bio dvostruki strijelac i tako sa 164 postignuta gola preuzeo 5. mjesto na listi najboljih golgetera Premijer lige u istoriji od bivšeg igrača Liverpula Robija Faulera (163).

Najbolji je Alan Širer sa 260 golova, a slijede Endi Kol sa 189, Tijeri Anri sa 175 i Frank Lampard sa 168.

Junajted je osmi na tabeli sa 22 boda i ima devet manje od prvoplasiranog Arsenala.

Bonus video: