Martino nije izjednačio Gvardiolin rekord

Gvardiola je rekord postavio u sezoni 2011/12, a zanimljivo je i to da je i Pepon niz, baš kao i sada Martinov, završen na isti datum – 26. novembar
1 komentar(a)
Herardo Martino, Foto: Beta/AP
Herardo Martino, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.11.2013. 15:50h

Trener Barselone Herardo Martino nije izjednačio rekord od 21 utakmice bez poraza na klupi Barse koji je u vlasništvu Pepa Gvardiole.

Martino je stao na 20, jer je sinoć izgubio od Ajaksa u Ligi šampiona i to mu je prvi poraz u novom klubu od kada je stigao u julu...

Gvardiola je rekord postavio u sezoni 2011/12, a zanimljivo je i to da je i Pepon niz, baš kao i sada Martinov, završen na isti datum – 26. novembar.

Aktuelnog trenera Bajerna je tada pobijedio Hetafe...

Nakon poraza od Ajaksa Martino nije krio razočaranje, ali ne zbog rekorda, već zbog igre.

"Nedostajalo nam je intenziteta u prvom dijelu. Moramo razgovarati o tome što se dogodilo. Tim mora da bude samokritičan i treba da naučimo iz grešaka. Ne smijemo ponoviti ovakvo prvo poluvrijeme. U nokaut fazi nakon takvog poluvremena možete da ispadnete", rekao je Martino.

Đerar Pike se složio sa trenerom.

"Igrali smo užasno u prvom poluvremenu. Nema opravdanja, bila je to katastrofa. Ono što se dogodilo u prvom poluvremenu se ne smije više ponoviti. Pristup nije bio pravi", kazao je Pike.

Bonus video: