Stadion Dečića u novom ruhu

"Sada pored glavnog terena sa prirodnom travom, pomoćnog sa sintetičkom podlogom na redu su došli i brojni ljubitelji fudbala u Tuzima koji su dobili svoj kutak koji zaslužuju", saopštili su iz Dečića
150 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2013. 13:57h

Stadion Dečića u Tuzima dobio je novo ruho. Tribina kapaciteta 600 mjesta postavljena je na istočnoj strani terena, čime je kapacitet stadiona došao do brojke 1000.

"Ova investicija je odrađena u cilju poboljšanja infrastrukture na stadionu Tuško polje. Sada pored glavnog terena sa prirodnom travom, pomoćnog sa sintetičkom podlogom na redu su došli i brojni ljubitelji fudbala u Tuzima koji su dobili svoj kutak koji zaslužuju. Naravno, ni ova akcija ne bi bila uspješna da nije bilo Fudbaslkog saveza Crne Gore i njenog Predsjednika Dejana Savićevića, koji su od ideje pa do kompletne realizacije, ispratili ovu itekako važnu investiciju".

"Moramo istaći da ovo nije prva njihova pomoć našem klubu, već smo u više navrata nailazili na širom otvorena vrata. Ne smijemo a da ne spomenemo izgradnju pomoćnog terena sa sintetičkom podlogom na čemu smo i te kako zahvalni".

"Ovom prilikom želimo da najavimo da će mo pokušati da u saradnji sa Glavnim gradom, Gradskom Opštinom Tuzi i Fudbalskim savezom Crne Gore zaokružimo infrastrukturne projekte a koji će podrazumijevati proširenje zapadne tribine i nadkrivanje sa prostorom predviđenim za internat, teretanu i ostalim pratećim sadržajima neophodnim za funkcionisanje kluba, kao i izgradnja još jednog manjeg pomoćnog terena sa sintetičkom podlogom koji bi bio nadkriven", kaže se u saopštenju FK Dečić.

Bonus video: