FSCG i Telekom produžili saradnju

Ugovor, kojim je nastavljena saradnja započeta 2008. godine, potpisali su izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Rudiger Šulc (Ruediger Schulz) i predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević
1 komentar(a)
Savićević, Foto: Savo Prelević
Savićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.10.2013. 13:11h

Crnogorski Telekom i Fudbalski savez produžili su danas ugovor o sponzorstvu na još godinu.

Crnogorski Telekom je i prethodnih pet sezona bio zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige.

Ugovor, kojim je nastavljena saradnja započeta 2008. godine, potpisali su izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Rudiger Šulc (Ruediger Schulz) i predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević.

Vrijednost jednogodišnjeg ugovora nije saopštena.

Savićević je nakon potpisivanja ugovora kazao da mu je drago što je produžena saradnja i da da je Telekom uvidio da je fudbal najpopularniji sport u Crnoj Gori.

“Kroz domaće takmičenje i reprezentatzivne utakmice dokazali smo da smo dobar partner. Trudićemo se da fudbal u Crnoj Gori, FSCG i reprezentacija i dalje imaju dobre rezultate", rekao je Savićević

Šulc je kazao da mu je drago što može svojim potpisom ozvaničiti produžetak uspješne saradnje, podsjećajući da ona traje šest godina.

“Treći put sam u ulozi onog koji potpisuje ugovor. Nadamo se da će reprezentacija imati sreće i uspjeha u narednim utakmicama. Želim sve najbolje reprezentaciji, puno sreće igračima u predstojećim utakmicama. Pa da se gledamo u Brazilu”, rekao je Šulc.

Bonus video: