Runi: Iznevjerili smo Mojesa

„Jasno je da je menadžer pod pritiskom, ali mi igrači smo svjesni da smo ga iznevjerili. Moramo da se trgnemo i u nastavku sezone pokažemo borbenost kao protiv Sanderlenda”, kaže Runi
0 komentar(a)
Vejn Runi i Dejvid Mojes, Foto: Reuters
Vejn Runi i Dejvid Mojes, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.10.2013. 11:24h

Napadač Mančester junajteda Vejn Runi je svjestan da je menadžer Dejvid Mojes pod pritiskom zbog lošeg početka sezone, ali je priznao da su za to prvenstveno krivi igrači.

Aktuelni engleski prvak je nakon sedam kola Premijer lige tek na 9. mjestu, sa tri poraza. U subotu su „crveni đavoli” kao gosti savladali Sanderlend 2:1, a čak su i gubili.

Runi smatra da bi taj preokret trebalo da posluži njemu i suigračima kao motiv za budućnost.

„Jasno je da je menadžer pod pritiskom, ali mi igrači smo svjesni da smo ga iznevjerili. Moramo da se trgnemo i u nastavku sezone pokažemo borbenost kao protiv Sanderlenda”.

„Novi je menadžer donio novi stil igre, na koji moramo da se prilagodimo. Zbog njega moramo da budemo bolji”, naglasio je engleski reprezentativac.

Runi je pohvalio 18-godišnjeg Adnana Januzaja, koji je sa dva gola donio pobjedu protiv „crnih mačaka”.

„On je veliki potencijal, ima sjajne sposobnosti. Odlično je što ga je menadžer gurnuo u igru, posebno zbog toga što nam se događalo u posljednjim utakmicama”.

„Veliki je pritisak bio na nama, ali trener je vjerovao Januzaju i to mu se isplatilo. Taj momak ima veliko samopouzdanje, što je sjajno vidjeti”, zaključio je Runi.

Bonus video: