Di Kanio: Izvući ću pouke iz rada u Sanderlendu

"Nije bilo sukoba, kao što su neki mediji prenijeli, a mnogi fudbaleri su mi poslali poruke zahvalnosti, rekavši da su mnogo napredovali radeći sa mnom", rekao je italijanski trener
55 pregleda 0 komentar(a)
Paolo di Kanio, Foto: Reuters
Paolo di Kanio, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.10.2013. 12:57h

Bivši menadžer Sanderlenda Paolo di Kanio rekao je danas da će izvući pouke iz rada u tom klubu i da će se vratiti u engleski fudbal kao mnogo bolji trener.

"Vjerujem u svoje sposobnosti i želim što prije da se vratim u engleski fudbal. Kada se ovakve stvari dogode važno je da iz njih izvučete pozitivne stvari. Mnogo sam naučio iz mog kratkog boravka u Sanderlendu i siguran sam da će me to učiniti boljim trenerom“, rekao je Di Kanio.

"Iako sam posao završio prije vremena zahvalan sam Sanderlendu što mi je prvi pružio priliku da radim u Premijer ligi", dodao je on.

Uprava Sanderlenda je otpustila Di Kanija 22. septembra zbog loših rezultata, pošto se klub nalazi na poslednjem, 20. mjestu Premijer

lige sa samo jednim bodom.

Di Kanio je predvodio ekipu na 13 utakmica, a mediji spekulišu da su njegovu smjenu tražili stariji fudbaleri Sanderlenda nezadovoljni načinom rada.

"Nije bilo sukoba, kao što su neki mediji prenijeli, a mnogi fudbaleri su mi poslali poruke zahvalnosti, rekavši da su mnogo napredovali radeći sa mnom", rekao je italijanski trener.

Bonus video: