Milačić: Treba nam konzilijum

Mogren je i dalje jedina ekipa u ligi bez poraza, ali je to slaba utjeha za Budvane koji imaju više remija nego pobjeda
1 komentar(a)
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 29.09.2013. 11:28h

Ponovo remi, četvrti zaredom, ponovo nakon drastičnog pada u drugom poluvremenu - Mogren je odigrao 2:2 sa Mornarom kod kuće, nakon čega se i trener Brano Milačić nemoćno uhvatio za glavu:

"Ovo što nam se dešava nije u domenu struke. Dugo sam trener, ali ovakve stvari mi se još nisu dešavale", prokomentarisao je Milačić.

Trener Budvana dodao je da je potreban “konzilijum” da bi se našlo rješenje pošto je njegova ekipa imala bezbrižnih 2:0 u prvom poluvremenu, a onda u finišu meča spasavala bod. Slično se već nekoliko puta dogodilo ove sezone.

"Dominiramo, nadigramo svakoga, ali ne završimo utakmicu kako treba. Potreban nam je konzilijum da ovo riješimo", dodao je Milačić.

Budvani su krenuli furiozno, kao maltene u svakom od dosadašnjih devet kola, a već nakon 17 minuta vodili su 2:0.

Strijelci su bili vezista Burzanović i defanzivac Radišić.

Po igri Mogrena sa početka meča činilo se da Baranima slijedi debakl, ali to je bila varka, kao i u većini utakmica “žutih” ove sezone.

Gosti su u nastavku zaigrali mnogo bolje, zapravo bilo im je dozvoljeno da igraju mnogo bolje, a takav poklon fudbalera Mogrena četa Obrena Sarića je objeručke prihvatila.

Junak Mornara bio je Luka Rotković, koji je prvo u 54, a potom i u 86. minutu, ciljao mrežu Todorovića za veliki uspjeh barskog tima.

I to nije bilo sve, Mornar je u samom finišu čak mogao i da odnese cijeli plijen.

"Bravo za fudbalere, bod u gostima protiv jedne od najjačih ekipa u ligi daje nam veliki podstrek. U nastavku smo imali inicijativu i postigli dva sjajna gola preko Rotkovića. Izjednačenje je zasluženo i stiglo je kao nagrada", kazao je trener Mornara Sarić.

Mogren je i dalje jedina ekipa u ligi bez poraza, ali je to slaba utjeha za Budvane koji imaju više remija nego pobjeda.

Mogren - Mornar 2:2 (2:0)

Budva - Stadion “Lugovi”. Gledalaca: 200. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić) i Aleksandar Đikanović (Nikšić). Strijelci: Burzanović u 11. i Radišić u 17. minutu za Mogren, Rotković u 54. i 86. minutu za Mornar. Žuti kartoni: Lagator (Mogren), Tomić, Radovanović (Mornar).

Mogren: Todorović 6,5, Radišić 7, Lagator 6, Kapisoda 6, Marković 6 (Kalezić), Đurišić 6 (Đurović), Burzanović 7, Pejović 6,5, G. Vujović 6, Golubović 6, N. Vujović 6 (Pržica).

Mornar: Masoničić 6,5, Dubljević 7, Arsenijević 6,5, Petrović 7, Obradović 6,5, Tomić 7, Radovanović 6,5, Mijušković 6,5 (Spasojević), Kajević 7, Divanović 6,5 (Bogdanović), Rotković 7,5.

Bonus video: