"Đavoli" žele Turana, Liverpul Dijega Koštu

A nije samo Turan na meti premijerligaša, već i napadač Dijego Košta, kojem je Liverpul nudio tri puta veću platu
0 komentar(a)
Arda Turan, Foto: Beta/AP
Arda Turan, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.09.2013. 16:48h

Atletiko je uspio da zadrži ekipu, pošto je prodao samo Radamela Falkaa i snagu pokaže u Superkupu Špoanije, koji je od Barselone izgubio nakon dva remija (1:1 i 0:0). Ekipa Dijega Simeonea djeluje fantastično, pa najbogatiji svjetski klubovi nastavljaju da "jure" zvijezde "kolčonerosa". Vezista Arda Turan na meti je Mančester junajteda, ali Atletiko ne želi da ga proda.

"Turan može da ide samo uz sopstvenu želju i obeštećenje definisano u ugovoru, a to je 24 miliona funti", jasni su u Atletiku.

A nije samo Turan na meti premijerligaša, već i napadač Dijego Košta, kojeg je Liverpul bezuspješno pokušavao da dovede tokom ljeta nudeći mu platu čak tri puta veću i 24 miliona eura obeštećenja Atletiku. Liverpul je najavio da će u januaru njegov glavni cilj biti da dovede Brazilca. No, praksa Atletika da svake godine proda po jednog napadača za basnoslovne sume napunila je kasu "kolčonerosa", a o jedinstvu u timu El Ćolo Simeonea ponajbolje svjedoče riječi Košte.

"Mi smo kao jedna porodica i sjajno se svi osjećamo u Atletiku. Ekipa je ostala ista i ne želim ni da slušam o mogućnosti da pređem u drugi klub. To što mi je Liverpul nudio godišnju paltu od četiri miliona, neka bude da prvi put čujem", naglasio je 24 - godišnji Braziilac, koji je prethodne sezone odigrao 31 utakmicu i postigao deset goova za Atletiko.

Bonus video: