Viljas Boaš: Bejl nas je pritiskao da ga pustimo u Real

"Uticaj Real Madrida je bio veliki i tada morate da razmislite da li je izvodljivo da odbijete ponudu i da li možete da nastavite saradnju sa igračem koji razmišlja o drugom klubu", rekao je Viljas Boaš
0 komentar(a)
Andre Viljaš-Boaš i Garet Bejl, Foto: Reuters
Andre Viljaš-Boaš i Garet Bejl, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.09.2013. 10:20h

Trener Totenhema Andre Viljas Boaš rekao je danas da je napadač Geret Bejl vršio veliki pritisak na taj fudbalski klub da mu dozvoli da pređe u Real Madrid.

Bejl je posljednjeg dana prelaznog roka, 2. septembra, iz Totenhema prešao u Real Madrid za rekordan transfer od 100 miliona eura.

"Igrač nas je izložio snažnom pritisku. Uticaj Real Madrida je bio veliki i tada morate da razmislite da li je izvodljivo da odbijete ponudu i da li možete da nastavite saradnju sa igračem koji razmišlja o drugom klubu", rekao je Viljas Boaš, prenijeli su britanski mediji.

"Trebalo bi da budemo zadovoljni cijenom transfera. Igrači žele da osvoje šampionat i vjerujem da je sa Geretom to izvodljivo. Ali, igrač odlučuje da li želi da ostane u klubu", dodao je on.

Ljetnji prelazni rok završen je dvije nedjelje nakon što je počelo prvenstvo u Premijer ligi.

"Klubovima se to sviđa ali treneri misle da bi prelazni rok trebalo ranije da se završi. Trenerima treba vremena da pripreme ekipe za predstojeću sezonu. Većina trenera želi da prelazni rok traje kraće i da bude završen ranije. Sigurno je da će oko toga biti još priče", rekao je Viljas Boaš.

Bonus video: