Čelzi spreman da proda Toresa

Na početku nove sezone, Žoze Murinjo je eksperimentisao sa sastavom bez klasičnih napadača, a pored Etoa, konkurencija Toresu su Demba Ba, Romelu Lukaku i Viktor Mozes
68 pregleda 1 komentar(a)
Tores, Foto: Beta/AP
Tores, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.08.2013. 12:10h

Engleski tabloid “Mirora” piše da su u Čelziju spremni da prodaju Fernanda Toresa nakon dovođenja Samjuela Etoa.

El Ninjo je stigao iz Liverpula u januaru 2011. u rekordnom britanskom transferu (50 miliona funti), ali na “Stamford bridžu” nije ni blijeda sjenka nekadašnjeg igrača.

Doduše, sa londonskim klubom je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope i FA kup, ali bi dolaskom Etoa mogao da ima još manju minutažu.

Na početku nove sezone, Žoze Murinjo je eksperimentisao sa sastavom bez klasičnih napadača, a pored Etoa, konkurencija Toresu su Demba Ba, Romelu Lukaku i Viktor Mozes.

U prva tri kola Premijer lige, Tores je zamijenjen protiv Hala, nije igrao u duelu sa Aston Vilom, dok je na derbiju sa Mančester junajtedom ušao sa klupe.

Takva minutaža ne može mu garantovati mjesto u prvoj postavi reprezentacije Španije sljedeće godine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Baš zbog toga je David Vilja napustio Barselonu i prešao u bivši Toresov klub, Atletiko Madrid.

Toresov ugovor sa Čelzijem važi do 2016. godine, a specijalizovani fudbalski sajt Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 23 miliona eura.

Bonus video: