Petrovac sa Dečićem u Budvi

Petrovčani će konačno svoji na svome biti za nešto manje od mjesec (makar su takve najave), a do tada će nastaviti sa starom dobrom praksom "domaćinskih gostovanja"
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.08.2013. 12:00h

Petrovčani će konačno svoji na svome biti za nešto manje od mjesec (makar su takve najave), a do tada će nastaviti sa starom dobrom praksom "domaćinskih gostovanja".

Ovog puta, na megdan Malovrazićevi puleni neće daleko putovati - svega 17 kilometara do stadiona Mogrena.

Prvi rival je Dečić i jasno je da je Petrovac u ovom trenutku favorit.

" Igramo sa povratnikom u elitu, timom koji je prepoznat kao domaćinska ekipa. Ali, to ne mora ništa da znači. Dečić je uvijek imao kvalitet više zbog svog mentaliteta i lojalnosti igrača. Očekuje nas težak meč, motivisan rival, nesnosna vrućina i vjerovatno ofanziva koju ćemo morati da gradimo polako i strpljivo", rekao je trener Petrovca Milorad Malovrazić.

Povratnik u Prvu ligu, Dečić, nije nimalo zadovoljan rasporedom prema kojem u prvom kolu gostuje Petrovcu.

"Svaki rezultat osim poraza je premija za nas u duelu sa ekipom koja je najmanje mijenjala sastav prethodnih sezona. Uigrani su, imali su i pripreme van Crne Gore i biće jako teško. Oni će već nakon prve pauze igrati na svom terenu, i ambicije su im sigurno veće u odnosu na prethodnu sezonu, u kojoj nisu igrali u Petrovcu, pa sam mišljenja da su igrali samo onoliko koliko im je trebalo za opstanak", kazao je trener Dečića, Fuad Krkanović.

Duel Petravca i Dečića se igra od 17.30 časova.

Bonus video: