Derbi u Radanovićima

"Prošle sezone smo imali negativan skor u mečevima sa Grbljem i nije mi drago što sezonu počinjemo baš protiv njih", rekao je Brano Milačić
1 komentar(a)
Budućnost-Mogren, Foto: Savo Prelević
Budućnost-Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.08.2013. 10:43h

Grbalj je bio pravi hit proljećnog dijela prošle sezone, a na kraju je takmičenje u prvoj ligi završio na 4. mjestu.

Na startu sezone u derbiju sa susjednim Mogrenom (17.30 časova), Grbalj ima samo jedan cilj.

"Želimo da odigramo utakmicu u proljećnom ritmu kada smo po svim ocjenama igrali najljepši fudbal u ligi. Pokušaćemo da sve dobro odrađeno u pripremama pokažemo protiv Mogrena, i vidjećemo da li će to biti dovoljno. Mogren je angažovao mnogo kvalitetnih igrača, a ne sumnjam da je to najiskusniji trener u ligi, Brano Milačić dobro ukomponovao i zato su favorit u našem duelu, kao uostalom i za titulu prvaka", kazao je trener Grblja Aleksandar Nedović.

U Mogrenu su međutim svjesni teškog zadatka u Radanovićima.

"Grbalj je izvanredan kolektiv, a ne samo da su zadržali ekipu, već su se pojačali sa dva sjajna individualca, Ivanom Delićem i Petrom Vukčevićem. Ne treba zaboraviti da smo prošle sezone imali negativan skor u mečevima sa Grbljem i nije mi drago što sezonu počinjemo baš protiv njih. Svjestan sam da nas smatraju favoritom za titulu, ali pred svako prvenstvo favorita je mnogo. Mi smo dobro radili tokom priprema, ali se na jednim pripremama ne pravi ekipa. Potrebne su utakmice, a ukoliko moji igrači odigraju onoliko koliko ja vjerujem da mogu, onda se možemo nadati pobjedi u Radanovićima. U svakom slučaju od prve do posljednje utakmice želim da moji igrači bez kalkulacija daju sve od sebe za pobjedu", naglasio je trener Mogrena, Brano Milačić.

Bonus video: