Runi u B timu

Runi je prema informacijama sajta Goal.com, odstranjen iz prve ekipe i danas je trenirao sa rezervnim sastavom "đavola"
0 komentar(a)
Vejn Runi, Foto: Screenshot youtube
Vejn Runi, Foto: Screenshot youtube
Ažurirano: 08.08.2013. 14:08h

Sukob između novog trenera Mančester junajteda Dejvida Mojesa i najveće zvijezde Gordog Albiona, Vejna Runija, može dovesti do toga da sjajni napadač zatraži da ga stave na transfer listu.

Runi je prema informacijama sajta Goal.com, odstranjen iz prve ekipe i danas je trenirao sa rezervnim sastavom "đavola", prema Mojesovoj odluci. Runi je trening napustio nezadovoljan i spekuliše se da će tražiti od kluba da ga stavi na transfer listu.

"Mala je vjerovatnoća da će Runi igrati u meču Superkupa Engleske protiv Vigana. Mi želimo da bude u timu, ali teško da će uspjeti da se oporavi od povrede leđa do utakmice sa Viganom", rekao je Mojes.

Runi je lakšu povredu doživio u prijateljskoj utakmici sa Betisom, a ovaj 27 - godišnjak je ugovorom za Mančesteer junajted vezan do 2015. godine, aktuleni šampion je već odbio dvije ponude Čelzija za angažovanje robustnog napadača.

" Ne želimo da prodamo Runija, ali razmotrićemo slučaj da on zvanično zatraži raskid ugovora", saopštili su u Mančester junajtedu

Bonus video: