Rusi žele da Kapelo ostane do 2018. godine

Prošlog mjeseca je 67-godišnji Italijan odbio da napusti kormilo "zbornaje", nakon što je dobio ponudu da zamijeni Karla Anćelotija na mjestu trenera PSŽ-a
0 komentar(a)
Kapelo, Foto: Beta/AP
Kapelo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.08.2013. 15:28h

Fudbalski savez Rusija želi da Fabio Kapelo ostane na klupi nacionalnog tima i za Svjetsko prvenstvo 2018. godine, saopštio je predsjednik saveza Nikolaj Tolstih.

“Kapelo je nekoliko puta ponovio da je srećan na mestu selektora Rusije, kao i uslovima koje mu je savez omogućio. Zadovoljni smo rezultatima koje nacionalni tim postiže uz njegov trenerski rad. Veoma smo zainteresovani da nastavimo saradnju sa Kapelom”, rekao je Tolstih za "Sport ekspres".

Prošlog mjeseca je 67-godišnji Italijan odbio da napusti kormilo "zbornaje", nakon što je dobio ponudu da zamijeni Karla Anćelotija na mjestu trenera PSŽ-a.

Uprava “svetaca” je nakon toga angažovala Lorana Blana, nekadašnjeg selektora Francuske.

Rusija je trenutno druga u grupi F kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, sa 12 bodova iz pet mečeva, dva boda iza Portugala, koji je već odigrao sedam utakmica.

Rusija se sastaje sa Sjevernom Irskom 14. avgusta u utakmici koja je odložena u martu zbog velike količine snijega, koji je tada napadao u Belfastu.

Bonus video: