Golubović pojačao Mogren

Za 23-godišnje beka, po potrebi i ofanzivca, ovo će biti prvi odlazak iz Budućnosti, kluba u kojem je prošao sve mlađe kategorije, a 2008. i debitovao za prvi tim
2 komentar(a)
Golubović, Foto: Savo Prelević
Golubović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.07.2013. 09:29h

Veliko pojačanje za Mogren - stigao je Radivoje Golubović, doskorašnji fudbaler Budućnosti,

Nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore potpisao je sa Budvanima jednogodišnji ugovor i odmah otputovao na Zlatibor, gdje njegovi novi saigrači sprovode drugu fazu priprema za novu sezonu.

Za 23-godišnje beka, po potrebi i ofanzivca, ovo će biti prvi odlazak iz Budućnosti, kluba u kojem je prošao sve mlađe kategorije, a 2008. i debitovao za prvi tim.

Budvani tako sklapaju tim koji će jurišati na titulu - prije Golubovića stigli su Darko Marković i Milan Đurišić iz Lovćena, Goran Burzanović i Miroslav Kaluđerović iz Zete, dok se nekadašnji reprezentativac Luka Pejović vratio iz Poljske.

Treneru Branu Milačiću fali još samo jedan napadač pa da ispuni sve želje u prelaznom roku i kompletira tim koji će, nakon sezone borbe za opstanak, opet pucati na visok plasman.

Goluboviću je ovog ljeta istekao ugovor sa Budućnosti, ali je nova uprava Podgoričana računala na njega i pregovarala oko nastavka saradanje.

Golubović je, ipak, izabrao Mogren, vjerovatno zbog izdašnije ponude.

Iza njega je tromjesečna pauza zbog povrede zadnje lože, više puta obnavljana, koju je napokon zaliječio sa završetkom prošle sezone.

Prije povrede, Golubović je u prvih nekoliko kola druge polusezone igrao u životnoj formi, Budućnost je bukvalno živjela od njegovih golova i prodora sa krila.

Uporedo sa njegovom povredom i ekipa je počela da igra slabije, kada je Sutjeska napravila nedostižnu razliku.

Golubović je i sedmi igrač koji je napustio Budućnost u ovom prelaznom roku.

Prije njega otišli su napadači Adrović i Radonjić, defanzivac Peković i vezista Flavio, dok Stefan Mugoša i Marko Vukčević, kojima je istekao ugovor, još traže inostrane angažmane.

Bonus video: