Rodžers: Nijedan igrač nije veći od Liverpula

"Luis Suares je sjajan igrač i još je fudbaler Liverpula. Bez obzira o kome se radi, nijedan igrač nije veći od fudbalskog kluba Liverpul", rekao je Rodžers
3 komentar(a)
Suares, Foto: Reuters
Suares, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.07.2013. 12:59h

Trener fudbalera Liverpula Brendan Rodžers izjavio je danas da će napadač Luis Suares ostati u klubu, osim ako se "ne dogodi nešto drastično", i istakao da nijedan igrač nije veći od kluba.

Suares je u više navrata izjavio da želi da ode sa Enfilda, a uprava je saopštavala da nema namjeru da ga proda.

Rodžers je uvrstio Suaresa u ekipu za predsezonsku turneju po Indoneziji, Australiji i Tajlandu, rekavši da je on jedan od trojice igrača koji će se "kasnije priključiti ekipi", pošto su dobili produženi odmor zbog učešća na Kupu konfederacija u Brazilu.

"Luis Suares je sjajan igrač i još je fudbaler Liverpula. Bez obzira o kome se radi, nijedan igrač nije veći od fudbalskog kluba Liverpul", rekao je Rodžers novinarima u Džakarti, prenijeli su britanski mediji.

"Luis je veoma značajan član ekipe i radujem se radu s njim u predstojećoj sezoni. Prošla sezona je za njega bila fantastična. Bilo je spekulacija oko njegovog odlaska, ali, kao što sam rekao, on je fudbaler Liverpula", dodao je trener Liverpula.

Uprava Liverpula odbila je ponudu Arsenala od 30 miliona funti za Urugvajca.

"Dobili smo ponudu koja nije ni blizu vrijednosti koju smo odredili za njega. On je među najboljim napadačima na svijetu. Naravno da želi da igra u najboljim timovima, ali ako se nešto drastično ne dogodi, on će ostati u Liverpulu", rekao je Rodžers.

Rodžers je prošle sezone preuzeo Liverpul, koji je u Premijer ligi prošlu sezonu završio na sedmom mjestu.

Bonus video: