Liverpul odbio 30 miliona funti za Suaresa

Treneru Arsenala Arsenu Vengeru odobrena su sredstva za dovođenje kvalitetnog napadača, a on pokušava do dovede Suaresa, koji je u više navrata izrazio želju da ode iz Engleske
0 komentar(a)
Luis Suarez, Foto: Reuters
Luis Suarez, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.07.2013. 14:56h

Fudbalski klub Liverpul odbio je ponudu Arsenala od 30 miliona funti za napadača Luisa Suaresa, prenijeli su danas britanski mediji.

Treneru Arsenala Arsenu Vengeru odobrena su sredstva za dovođenje kvalitetnog napadača, a on pokušava do dovede Suaresa, koji je u više navrata izrazio želju da ode iz Engleske.

„Mejl” je naveo da je Liverpul odbio 30 miliona funti za Suaresa i da će zainteresovani klubovi morati da plate više kako bi se transfer realizovao.

Takođe, Venger je zainteresovan i za napadača Mančester junajteda Vejna Runija, koji je, takođe, rekao da želi da napusti klub, kao i za fudbalera Real Madrida Gonsala Iguaina.

Iguain je počeo pripreme s Realom, koji za njega traži 27 miliona funti.

Uprava Liverpula nedavno je saopštila da će Suares morati zvanično da zatraži transfer, a mediji navode da će u toku sedmice čelnici kluba razgovarati sa 26-godišnjim Urugvajcem.

Na početku sezone Suares neće igrati, pošto je suspendovan na 10 utakmica jer je tokom meča sa Čelzijem ugrizao Branislava Ivanovića.

Bonus video: