Seks, laži i videotrake

Brazilski "O Globo", koji je objavio da su se se španski fudbaleri u hotelu u Resifeu družili sa "prijateljicama noći", koje su unajmili radi partije karata!
3 komentar(a)
Španija, Foto: Beta/AP
Španija, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.06.2013. 13:46h

Veliki skandal uzdrmao je reprezentaciju Španije uoči polufinalnog meča Kupa konfederacija protiv Italije, sjutra veče u Fortalezi.

Nekoliko reprezentativaca svjetskog i evropskog pravaka prijavilo je da je opljačkano nakon meča sa Urugvajem (2:1), da bi samo nekoliko dana kasnije - sve pokušalo da se zataška!

"Krivac" je brazilski "O Globo", koji je objavio da su se se španski fudbaleri u hotelu u Resifeu družili sa "prijateljicama noći", koje su unajmili radi partije karata!

Nakon što su poslije mamurnog buđenja uvidjeli da im nedostaju novac i dragocjenosti, igrači su brže-bolje alarmirali upravu hotela, policiju i medije, zaboravivši ko bi mogao da bude stvarni krivac za krađu.

"Seks, laži i video trake", naslovio je "As" čuveno filmsko ostvarenje Oskarovca Stivena Soderberga iz 1989. godine.

"Noć furije", poigrala se "Marka" sa nadimkom španske reprezentacije.

Dan kasnije, Španci su demantovali da su se družili sa prostitutkama, ali čini se neubjedljivo.

"Šestorica fudbalera bili su žrtve pljačke tokom utakmice sa Urugvajem. To je prijavljeno brazilskoj policiji i ništa se druo nije desilo. Ovo neće uticati na tim uoči polufinalnog susreta sa Italijom", kaže se u saopštenju Fudbalske federacije Španije.

Bonus video: