Za Jovetića 22 miliona plus Gabjadini

"Ne zanima nas ni to. Želimo samo novac", prenose italijanski mediji ono što je po ko zna koji put ponovio Andrea dela Vale
3 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.06.2013. 17:09h

Pregovori Juventusa i Fiorentine oko transfera Stevana Jovetića su sve teži i vjerovatno će nailaziti na sve veće probleme sve dok "stara dama" ne uvidi da "violu" zanima samo novac.

Odavno je jasno da klub iz Firence želi za crnogorskog napadača 30 miliona eura, i ni cent manje, te da ga ne zanimaju nikakve trampe koje Juve svako malo pokušava da "provuče" tokom sastanaka.

Tako je i nova ponuda Juvea sasvim slična svim prethodnim, ali je makar na papir stavljeno novo ime - sada je opcija Manolo Gabjadini, mladi napadač kojeg je torinski klub prije dva dana otkupio od Atalante.

Sportski direktor Juventusa Đuzepe Marota je sinoć u Milanu razgovarao sa Jovetićevim menadžerom Faljijem Ramadanijem i predočio mu tri opcije koje dolaze u obzir i da Fiorentina može da bira.

Prva je ponuda 22 miliona eura i 50 odsto prava na Gabjadinija (koji se uzgred dopada treneru "viole" Vinćencu Monteli), druga vezista Luka Marone plus 18 miliona, a treća 10 miliona, Marone i 50 odsto prava na Gabjadinija.

"Ne zanima nas ni to. Želimo samo novac", prenose italijanski mediji ono što je po ko zna koji put ponovio Andrea dela Vale.

Italijanski mediji ističu da će Juve teško popustiti u pregovorima i pristati da potroši keš na Jovetića najviše zbog čijenice da želi da angažuje i Karlosa Tevesa.

Bonus video: