Belfodil u Interu, Kasano ide u Parmu

"Gazeta delo sport" navodi da su dva kluba sve riješila večeras u Gradu mode i da se očekuje da posao odobri i Kasano koji bi otišao u Parmu na pozajmicu
3 komentar(a)
Antonio Kasano, Foto: Reuters
Antonio Kasano, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.06.2013. 20:33h

Inter i Parma su postigli dogovor, čeka se samo da Antonio Kasano pristane da promijeni destinaciju - u Milano bi stigao napadač Išak Belfodil, a Fantantonio bi pojačao ekipu iz Ređo Emilije.

"Gazeta delo sport" navodi da su dva kluba sve riješila večeras u Gradu mode i da se očekuje da posao odobri i Kasano koji bi otišao u Parmu na pozajmicu.

Takođe, pored iskusnog napadača kod Roberta Donadonija bi otišao i Makdonald Mariga (takođe kao pozajmljen fudbaler) koji je i prethodnu sezonu igrao za Parmu, ili Matijas Silvestre.

Inter i Parma bi, s druge strane, imali zajedničko (po pola) pravo na Belfodila koji je posljednjih dana bio prioritet novog trenera „crnoplavih” Valtera Mazarija.

"To je igrač kojeg pratimo. Belfodil mi se jako sviđa, vidim ga kao novog Karima Benzemu. Pregovori sa Parmom postoje, ali nije sve gotovo. Da li ide Kasano? To je jedna od mogućnosti", potvrdio je vlasnik Intera Masimo Morati da transfer nije daleko.

Belfodil ima 21 godinu, porijeklom je Alžirac, a karijera mu je vezana za Francusku - prošao je mlađe kategorije u toj reprezentaciji, a onda igrao i za Lion.

Prošle godine je Belfodil stigao u Bolonju na pozajmicu, a onda je pojačao Parmu i na 33 utakmice u Seriji A dao osam golova.

Bonus video: