Damjanović: Nevjerovatno je kakvi su šutevi ulazili u gol

"Loše se osjećamo, šta god sad da kažemo to nije opravdanje, ne može da se nađe nikakav izgovor. Pokušaćemo što prije da ovo zaboravimo", rekao je Damjanović
21 komentar(a)
Damjan Damjanović, Foto: Savo Prelević
Damjan Damjanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.06.2013. 08:12h

Dejan Damjanović je bio veoma potišten nakon jučerašnjeg ubjedljivog poraza od Ukrajine (0:4), koji je Crnj Gori ugrozio i drugo mjesto na tabeli i plasman u baraž, tri kola prije kraja...

"Ovo kako smo odigrali drugo poluvrijeme i šta se sve izdešavalo je razočaravajuće za nas, za navijače, za cijelu državu. Da imamo igrača više, a da onako jeftino primimo gol i da onda onoliko kikseva napravimo. Stvarno strašno. Loše se osjećamo, šta god sad da kažemo to nije opravdanje, ne može da se nađe nikakav izgovor. Pokušaćemo što prije da ovo zaboravimo", rekao je Damjanović.

Napadač Seula je kakvu-takvu utjehu našao u rezultatu iz Kišinjeva, gdje je Moldavija zaustavila Poljsku (1:1).

"Ako je išta dobro, onda je to što Poljska nije pobijedila. Sad idemo tamo kod njih, imamo vremena da se spremimo do septembra, zaboravimo ovaj debakl i da vidimo da li možemo da se izvučemo".

Šta ste se dogovorili u poluvremenu?

"Imali smo igrača više, dogovorili smo da lopta ide bez mnogo dodira, da na strani pravimo višak i ubacimo loptu u šesnaesterac. Gol nas je presjekao, a bilo je i nekoliko gluposti koje su promijenile utakmicu. Nevjerovatni su i neki njihovi šutevi koji su ulazili u gol. U prvom poluvremenu smo imali dvije „mrtve” šanse, oni jednu, sve je išlo OK, tako da nema objašnjenja za ono što se dešavalo u nastavku", ističe Damjanović.

Smatraš li da je Ukrajina sada u boljoj poziciji od Crne Gore?

"Ukrajinci imaju dobar raspored, sigurno su u naletu poslije ove pobjede, ali neće im biti lake utakmice sa Poljskom i Engleskom. Odlučiće tih nekoliko međusobnih mečeva", zaključio je Damjanović.

Bonus video: