Zabjelčani žive za dvomeč sa Mogrenom

"Ovo su za nas istorijski mečevi, šansa kakvu do sada nismo imali i koju sigurno tek tako lako nećemo propustiti. Nemamo šta da izgubimo, svjesni smo težine zadatka koji je pred nama"
59 pregleda 4 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.06.2013. 12:48h

Zabjelo ima priliku da ispiše najljepšu stranicu u istoriji.

Ovo je za klub iz Podgorice premijerni nastup u baražu, a ova generacija ima priliku da ispuni ono što mnoge generacije čekaju, plasman u elitu. Međutim, zadatak neće biti nimalo lak. Sa druge strane terena biće Mogren, bivši šampion Crne Gore i veliki favoriti u ovom dvomeču.

"Svi živimo za ove dvije utakmice. Igrači, stručni štab, uprava, vjerni navijači. Ovo su za nas istorijski mečevi, šansa kakvu do sada nismo imali i koju sigurno tek tako lako nećemo propustiti. Nemamo šta da izgubimo, svjesni smo težine zadatka koji je pred nama, ali isto tako uvjeravam vas da ćemo imati šta da pokažemo. Svaka pobjeda bez primljenog gola je jako povoljan ishod za nas, ali i remi bez golova bi bio zadovoljavajući", objašnjava strateg Zabjela Milan Ražnatović.

Iza Mogrena je sezona koju će svi u klubu željeti što prije da zaborave, a da bi je donekle spasili, moraju da u baražu budu bolji od Zabjela. Budvani su favoriti, ali će to morati da dokažu u, najmanje, 180 minuta.

"Dospjeli smo u neugodnu situaciju, u koju nisam vjerovao da možemo doći. Sada kada sve zavisi samo od nas i kada odlučuju samo dva meča, moramo dati svoj maksimum, kako bi dokazali da zaslužujemo da budemo prvoligaši. Nema mnogo vremena za kalkulacije, razmišljamo samo o pobjedi. Mislim da smo kvalitetniji, to moramo opravdati i nadam se da ćemo već u prvoj utakmici slaviti pobjedu", optimista je Ratko Zec, iskusni napadač Budvana.

Meč se igra na Starom aerodromu od 17.30 sati.

Bonus video: