Nejmara dočekalo 60 hiljada navijača

Nejmar predstavlja, makar tako ističu španski mediji, veliku pobjedu Barse nad Realom na tržištu, jer su i Madriđani dugo bili zainteresovani da dovedu brazilskog superstara
7 komentar(a)
Ažurirano: 03.06.2013. 19:08h

Navijači Barselone su najzad mogli uživo da vide igrača kojeg je klub platio 57 miliona eura - Nejmar je danas predstavljen na "Nou Kampu" pred više od 60 hiljada fanova.

"Veoma sam uzbuđen i srećan što sam došao u Barselonu, koja je više od kluba. San mi je bio da igram zajedno sa Lionelom Mesijem, najboljim igračem na planeti”, rekao je Nejmar na predstavljanju.

Klub iz Katalonije je potvrdio da će se odigrati i dvije prijateljske utakmice sa Santosom, bivšim Nejmarovim klubom.

Nejmar predstavlja, makar tako ističu španski mediji, veliku pobjedu Barse nad Realom na tržištu, jer su i Madriđani dugo bili zainteresovani da dovedu brazilskog superstara.

"Zašto ga nismo doveli? Jednostavno je koštao previše", rekao je prije nekoliko dana predsjednik Reala Florentino Peres.

Potpredsjednik Barse Đozep Marija Bartomeu je, međutim, imao drugačiju teoriju od ove Peresove. On je podvukao da je Nejmarova želja, ne novac, bila ključna u ovom poslu.

"Neki klubovi su davali više novca nego mi. Ali, razlika je u tome što je Nejmar želio da igra u Barseloni", tvrdi Bartomeu.

Galerija

Bonus video: