Jovetića čeka Del Pjerova desetka?

Kako god, ovaj detalj sigurno neće biti presudan u pregovorima, jer "violu" zanima samo novac koji trenutno dva kluba drži prilično na distanci u pregovorima
8 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.05.2013. 19:20h

Juventus je sve odlučniji u namjeri da dovede Stevana Jovetića i čini se da je u ovom trenutku najozbiljniji kandidat da privoli crnogorskog asa da promijeni sredinu.

"Stara dama" traži model koji bi zadovoljio i čelnike Fiorentine i Jovetića, a "Gazeta delo sport" je u današnjem izdanju objavila i da je ponuda "bogatija" za broj na dresu - Jovetić bi u slučaju da prihvati ponudu Juvea dobio desetku koju je proslavio Alesandro del Pjero.

Torinski klub je povukao taj broj na kraju prošle sezone kada je popularni Ale objavio da ide...

"Juve je spreman da izvuče desetku "iz fioke" i da je Stevanu. Jovetić je uvijek bio vjeran broju osam, ali sada je on na leđima Klaudija Markizija koji ga se neće odreći. Jo-Jo bi dobio priliku da naslijedi Del Pjera i niko i ne sumnja da bi mu bio dostojan nasljednik", piše "Gazeta".

Kako god, ovaj detalj sigurno neće biti presudan u pregovorima, jer "violu" zanima samo novac koji trenutno dva kluba drži prilično na distanci u pregovorima.

A, poznato je i da se Juve para ne odriče lako, već pokušava da na sve načine smanji cifru od 30 miliona (u kešu) koje traži Fiorentina.

Juventus je spreman da ponudi 18 miliona plus da Fiorentina izabere koju dvojicu igrača hoće - u ponudi su Manolo Gabjadini, Luka Marone i Čileanac Mauricio Isla.

Čelnici Juventusa, sa njima i trener Antonio Konte, bili su sinoć na "Vembliju", gdje su razgovarali sa Jovetićevim menadžerom Faljijem Ramadanijem, piše "Gazeta".

Takođe, navodi se i da će Ramadani narednih dana da razgovara sa Andreom dela Valeom, prvim čovjekom kluba iz Firence, te da bi nakon tog sastanka situacija mogla da bude mnogo jasnija.

Do tada, Jovetić je član Fiorentine. I sve miriše na fudbalsku sapunicu, tako da je moguće da se ovaj transfer realizuje tek krajem prelaznog roka u avgustu.

Bonus video: