Lovćen osigurao opstanak

Domaći sastav je trijumf osigurao u 63. minutu, ovog puta strijelac je bio Đurišić, a asistent Radović
1 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2013. 07:59h

Sa tri boda protiv Mogrena, fudbaleri Lovćena su kolo prije kraja osigurali opstanak, a za nedjelju dana protiv Sutjeske u Nikšiću pokušaće da izbjegnu i baraž.

Ekipa Mojaša Radonjića je bila bolji rival tokom većeg dijela meča, ali je do trijumfa došla u nastavku.

"Nadigrali smo Mogren i upisali zasluženu pobjedu. Pobjedu za opstanak, ka kojem smo izgarali u posljednja četiri mjeseca, u kojima nam je svaka utakmica bila borba za opstanak. Čak ni kada je Mogren uspio da prepolovi prednost iz jedine naše greške, nijesmo strahovali, jer smo od starta bili bolji rival i kontrolisali smo utakmicu. Imao sam još nekoliko šansi, ali moram biti zadovoljan igrom ekipe, ali i svojim proljećnim nastupima. Ostaje još utakmica u Nikšiću sa Sutjeskom, prva u kojoj potpuno rasterećeni i bez rezultatskog imperativa idemo da se nadigravamo. Da odigramo konačno i za svoju dušu", kazao je junak pobjede Lovćena, Milan Đurišić, koji je uz gol upisao i asistenciju.

Tekao je četvrti minut drugog dijela kada je Darko Marković na asistenciju Đurišića glavom matirao Butorovića.

Domaći sastav je trijumf osigurao u 63. minutu, ovog puta strijelac je bio Đurišić, a asistent Radović.

Do kraja meča gosti su uspjeli samo da ublaže poraz nakon što je Đoković pogodio mrežu Dragojevića, a igrao se 75. minut.

Lovćen - Mogren 2:1 (0:0)

Cetinje - Stadion: Obilića poljana. Gledalaca: oko 600. Sudija: Miloš Savović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić) i Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Strijelci: Marković u 49. i Đurišić u 63. (Lovćen), Đoković u 75. minutu (Mogren). Žuti kartoni: Radović, Marković (Lovćen), Mijušković, Đoković, Popović (Mogren). Crveni karton: Bracan Popović u 90. minutu (Mogren).

Lovćen: Dragojević, Radunović 6,5 (Halilović), Martinović 7,5, Mirković 7, Dušak 6,5, Tatar 7, Marković 7,5, Hočko 7, Vujović 7, M. Vušurović 6,5 (Radović 6,5), Đurišić 8 (L. Vušurović).

Mogren: Buturović 7, Ivanović 5,5, Milošević 5 (Racković 5), Popović 5 Milović 5,5, Lagator 5,5, Pržica 6, Mijušković 6 (Peličić), Vujović 6, Đoković 6,5, Đurović 6 (Grbović).

Bonus video: