Mogren favorit u Radanovićima

"Raduje nas dobar teren, to će nam, nadam se, omogućiti da dođemo do naše prepoznatljive igre", rekao je golman Budvana Nemanja Šćekić
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 14.03.2012. 08:03h

Nakon brodoloma u Pljevljima u prvom kolu nastavka (poraz 3:0), Grbljani se nadaju da će danas protiv Mogrena makar popraviti utisak.

Za četu Aleksandra Nedovića komšijskim duelom se nastavlja teška serija, jer Grbljani već u subotu gostuju Petrovcu pod Malim brdom.

Problem su, međutim, povrede...

"Tokom priprema spremali smo jedan tim, koji se odjednom raspao na početku borbi za bodove. Protiv Rudara nisam mogao da računam na čak pet standardih prvotimaca i još je neizvjesno na koga ću moći da računam protiv Mogrena. Vjerujem, ipak, da ćemo imati dovoljno jak tim da ostvarimo ono što želimo. Iako podmlađeni, Budvani su jako kvalitetni, tako da očekujem zanimljiv meč", kaže Aleksandar Nedović, trener Grblja.

U Mogrenu se, s druge strane, takođe nadaju da će ostaviti dobar utisak, ali i da će se “počastiti” bodovima u komšiluku.

"Raduje nas dobar teren, to će nam, nadam se, omogućiti da dođemo do naše prepoznatljive igre. Biće teško i neizvjesno, jer uvijek kada su igrali Mogren i Grbalj bili su zanimljivi mečevi. Mi smo remizirali protiv Mladosti u prvom kolu i naša je računica da sada zabilježimo pobjedu, a vidjećemo da li ćemo uspjeti u tome"; kaže Nemanja Šćekić, golman Mogrena.

GRBALJ – MOGREN

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica) i Vladan Todorović (Nikšić). Početak u 14.30 časova.

Grbalj (4-4-2): M. Radulović - N. Radulović, Jovanović, Mikijelj, Carević - Mićić, Janković, Nikolić, Lađić - Milić, Jovović.

Mogren (4-2-3-1): Šćekić - Ivanović, Tatar, Veselinović, Radišić - Mirković, Ćulafić - Đorđević, Bakić, Vujović – Đoković.

Bonus video: