Zeta ubjedljiva na "Lugovima"

Budvane je načeo Boris Došljak u 8. minutu, na asistenciju Miloša M.Radulovića, a dokrajčio - Žarko Korać, koji je upisao het-trik u nastavku
50 pregleda 0 komentar(a)
Žarko Korać, Foto: Zoran Đurić
Žarko Korać, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 19.05.2013. 08:04h

Posljednji voz za opstanak fudbaleri Zete uhvatili su na moru - izabranici Mladena Vukićevića napunili su mrežu nemotivisanog Mogrena i dva kola prije kraja uhvatili zračak sunca.

Golubovčani su trenutno van opasne zone, ali samo do momenta dok Lovćen ne upiše bodove iz Podgorice. Svejedno, Vukićeviću je odlično pao prekid serije od osam utakmica bez pobjede.

"Bolje smo počeli utakmicu, otvorili je golom, i to je bilo ključno. Biće velika borba do kraja", kazao je Vukićević nakon meča.

Budvane je načeo Boris Došljak u 8. minutu, na asistenciju Miloša M.Radulovića, a dokrajčio - Žarko Korać, koji je upisao het-trik u nastavku.

"Protivnik je rano poveo i nakon toga nismo uspjeli da se vratimo u igru", kratko je prokomentarisao Dragan Maraš, pomoćni trener Mogrena.

Golubovčani su i u prvom dijelu mogli da riješe stvari, jer je nakon gola Došljaka veliku šansu propustio Novović.

Domaći su mogli to da kazne, ali je u 27. minutu golman Zete Radović odbranio šut Milovića.

Igra se rasplamsala u nastavku i gol je visio na obje strane - šansu za Zetu imao je Miloš M.Radulović, a za Mogren Vujović i Lončar.

Onda je na scenu stupio Korać, koji je riješio meč u sedam minuta - u 51. je krunisao novu asistenciju Miloša M. Radulovića, a u 58. pospremio loptu u mrežu koja se prethodno od stative odbila do njega (opet je pokušao Radulović).

Vujović je potom smanjio na 3:1, ali je Korać odgovorio trećim golom za ubjedljiv trijumf gostiju.

Mogren - Zeta 1:4 (0:1)

Budva - Stadion ”Lugovi”. Gledalaca: 300. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić) i Blažo Bogdanović (Nikšić). Strijelci: Vujović u 74. minutu za Mogren, a Došljak 8, Korać u 51, 58. i 87. minutu za Zetu. Žuti kartoni: Lončar (Mogren), M. B. Radulović (Zeta).

Mogren: Butorović 5,5, Racković 5, Bojić 5,5, Milović 5,5 (Gardašević), Popović 5, Mijušković 5,5 (Lagator), Peličić 5,5, Lončar 5, Đoković 5, Đurović 5 (Pržica 5,5), Vujović 6,5.

Zeta: Radović 7, M. M. Radulović 7, Kaluđerović 7, Boljević 7 (Božović), Brnović 7, Novović 7, Vlaisavljević 7 (Orlandić), Došljak 7,5, Burzanović 7, Korać 8,5 (Kukuličić), M. B. Radulović 7.

Bonus video: