Baloteli: Napustiću teren ako me ponovo budu vrijeđali

"Ranije sam govorio da neću da se potresam u sličnim situacijama. Ipak, sada sam promijenio mišljenje", kazao je Baloteli italijanskim medijima
0 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Beta AP
Mario Baloteli, Foto: Beta AP
Ažurirano: 15.05.2013. 21:42h

Kada ga navijači sljedeći put budu vrijeđali na rasnoj osnovi, izaći će sa terena, poručio je napadač Milana Mario Baloteli.

Balotelija su prošle nedjelje vrijeđali navijači Rome.

"Ranije sam govorio da neću da se potresam u sličnim situacijama. Ipak, sada sam promijenio mišljenje. Ako se još jednom desi ovako nešto, izaći ću sa terena", kazao je Baloteli italijanskim medijima.

Zbog ovog incidenta reagovao je i prvi čovjek Svjetske fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater koji je zatražio oštre kazne od italijanskog saveza.

Roma je zbog ovakvog ponašanja dela svojih pristalica kažnjena sa 50.000 eura.

Prije njega još jedan igrač Milana, Kevin Prins Boateng bio je vrijeđan na rasnoj osnovi i to na prijateljskoj utakmici sa jednim italijanskim niželigašem. On je tada izašao sa terena.

"Pričao sam sa Prinsom i malo mi je nedostajalo da prošle nedjelje postupim kao on. Ipak, da se desilo tako nešto, vjerovatno bi zbog uvreda protivnik bio kažnjen, mi bi dobili službenim rezultatom 3:0, a to nisam želio", objasnio je Baloteli.

Bonus video: