NI REAL NI BARSA

Kaskione: Nejmar potpisao za Bajern

"To je informacija iz prve ruke. Nejmar je potpisao za Bajern iz Minhena, to je gotova stvar", napisao je na svom blogu Kaskjone, bivši čelnik Santosa
3 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.05.2013. 12:04h

Bivši čelnik brazilskog Santosa Visente Kaskjone izjavio je danas da će najbolji fudbaler tog kluba Nejmar na ljeto preći u Bajern iz Minhena, a ne u Barselonu kako se očekivalo.

Brazilski mediji prenijeli su ranije da je Nejmar odlučio da poslije takmičenja na Kupu konfederacija u Brazilu, koji počinje 15. juna, otputuje u Barselonu i razgovara o mogućem transferu.

Kaskjone, međutim, tvrdi da je Nejmar već potpisao ugovor s Bajernom, gdje će sarađivati sa trenerom Pepom Gvardiolom.

"To je informacija iz prve ruke. Nejmar je potpisao za Bajern iz Minhena, to je gotova stvar", napisao je Kaskjone na svom blogu.

"Ne spekulišem, ova informacija je neoboriva. Od avgusta ove godine, Nejmar će biti dio ekipe Bajerna iz Minhena. Njegov novi klub neće biti španski, kako su mnogi očekivali. Ne ide u Barselonu ili Real Madrid, on odlazi u Njemačku", dodao je.

Nejmarov ugovor sa Santosom ističe poslije Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu, a uprava njegovog kluba u više navrata je saopštila da 21-godišnji napadač neće na ljeto otići.

Preporučujemo za Vas