Dvije bitke za opstanak

Fudbaleri Lovćena pokušaće da pobjedom nad Petrovcem opet vrate "fenjer" Baranima koji su juče pobijedili Mogren
1 komentar(a)
Lovcen 5, Foto: Savo Prelević
Lovcen 5, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.05.2013. 10:45h

Nakon što su pobjedom Mornara nad Mogrenom ponovo preuzeli posljednje mjesto na tabeli, doduše sa utakmicom manje, fudbaleri Lovćena pokušaće da pobjedom nad Petrovcem opet vrate "fenjer" Baranima.

Kako ni Petrovac nije bezbjedan, jer ima samo tri boda više od baraž zone, na Cetinju se očekuje interesantan meč.

"Mnogo nam je lakše nakon što smo poslije ko zna koliko vremena pobjegli sa posljednjeg mjesta, ali velika bitka za opstanak trajaće još. Čeka nas još šest kola, šest velikih derbija i nismo bezbjedni sve dok se ne završi prvenstvo. Nismo uspjeli da savladamo Petrovac na našem stadionu prošlog mjeseca, nadam se da nam se sada neće izvući", kaže Milan Đurišić, najbolji strijelac Lovćena.

"Gantujem da će igrači koje izvedem na teren na Cetinju izgarati za tri boda", bio je jasan kormilar Petrovca Milorad Malovrazić.

Po važnosti sličan duel igraće se u Bijelom Polju – Jedinstvo ima šansu da pobjedom preskoči Zetu na tabeli.

"Svaka utakmica do kraja sezone za nas je izuzetno važna, ali mislim da je današnji meč od presudnog značaja. Ukoliko trijumfujemo, znatno mirnije ćemo dočekati naredne duele", kaže defanzivac Jedinstva Vladan Gordić.

U Zeti je poraz zabranjena riječ...

"Očekuje nas možda i najteža utakmica u ovoj sezoni, nalazimo se u nezavidnoj situaciji, bodovi su nam neophodni, a nijesmo ih puno donijeli sa gostovanja, nadam se da ćemo konačno ostvariti pobjedu u gostima koja bi nam koliko-toliko donijela neki mir", kaže vezista Zete Balša Božović.

Bonus video: