Sutjeska čeka Zetu, Mogren pod Goricom

Derbi začelja na Cetinju igraju Lovćen i Jedinstvo, a ništa manje značajnu utakmicu ne igra Mornar, koji u jadranskom derbiju dočekuje Petrovac
1 komentar(a)
Budućnost-Mogren, Foto: Savo Prelević
Budućnost-Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.04.2013. 12:58h

Sjutra su na programu utakmice 26. kola Telekom 1. Crnogorske fudbalske lige.

Lider Sutjeska dočekuje Zetu i ima šansu da sadrži devet bodova prednostu odnosu na drugoplasiranu Budućnosti i napravi još jedan korak ka prvoj tituli, kojoj se već opasno približila.

Pod Goricom se sastaju Budućnost i Mogren. Nekada je to bio derbi za titulu, a sada je značajan meč samo za gostujući tim, i to zbog - borbe za opstanak. Četa Brana Milačića, koja je već duže vremena prepuštena sama sebi, jer niko iz uprave kluba ne gleda utakmice, imao samo bod više od zone baraža.

Derbi začelja na Cetinju igraju Lovćen i Jedinstvo, a ništa manje značajnu utakmicu ne igra Mornar, koji u jadranskom derbiju dočekuje Petrovac.

Rudar i Grbalj u Pljevljima igraju za mjesto na evrosceni (Pljevljaci imaju četiri boda više od petoplasiranih Grbljana), dok Čelik u Nikšiću čeka posrnulu Mladost, koja će nakon ostavke Miodraga Vukotića debitovati sa novim trenerom, Duškom Globarevićem.

Utakmice su raspoređene u tri termina: Čelik - Mladost igraju u 13.45 časova, Budućnost - Mogren u 17, dok ostale utakmice počinju u 16 sati.

Bonus video: