Aršavin završava karijeru?

Spekuliše se da će nekadašnji napadač Zenita i "zbornaje" završiti karijeru, pošto mu ističe ugovor sa "tobdžijama"
0 komentar(a)
Aršavin, Foto: Arsenal
Aršavin, Foto: Arsenal
Ažurirano: 12.04.2013. 17:12h

Iza ruskog napadača u dresu Arsenala, Andreja Aršavina je razočaravajuća sezona u kojoj je nastupio samo sedam puta i nije postigao gol. Zato je trener Arsen Venger dao slobodu 31 - godišnjem fudbaleru u izboru nove sredine, ili..

Spekuliše se da će nekadašnji sjajni napadač Zenita i "zbornaje" na ljeto zvanično završiti karijeru, pošto mu ističe ugovor sa "tobdžijama".

"Aršavin je veliki profesionalac i na treninzima daje primjer drugima kako treba raditi. Ipak, mi više ne računamo na njegove usluge i on je slobodan u izboru sredine", kazao je Venger.

Iako doveden kao veliko pojačanje, Aršavin je samo povremeno igrao na vrhunskom nivou. Pamte se njegove sjajne partije, ali ne i konstatno dobra igra u nizu. Ipak, na 105 nastupa u Premijer ligi postigao je 23 gola uz 16 asistencija. Izvori bliski fudbelru tvrde da će Aršavin okačiti kopačke o klin u slučaju da ne dobije dobru ponudu. Za Aršavina ima interesovanja u Rusiji ali i na dalekom istoku, ali mu je prioritet da ostane da živi u Engleskoj.

Bonus video: