Zidan: Navijaću za PSŽ protiv Barselone

"Biće teško na Kamp Nou, ali mislim da je Pari Sen Žermen sposoban da zabrine Barsu. Biće zanimljivo upravo zbog gola koji su postigli u završnici prve utakmice", dodao je on
3 komentar(a)
Zidan, Foto: Www.wikipedia.org
Zidan, Foto: Www.wikipedia.org
Ažurirano: 07.04.2013. 15:26h

Bivši fudbalski reprezentativac Francuske Zinedin Zidan rekao je danas da će u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Pari Sen Žermena navijati za francuski klub.

U prvoj utakmici na “Parku prinčeva” Pari Sen žermen i Barselona odigrali su 2:2, a sportski direktor Real Madrida Zidan vjeruje da pariski klub može da iznenadi Barselonu.

"Navijaću za Pari Sen žermen. Podržavam francuski klub. Ta utakmica je pozitivna stvar za francuski fudbal. Iako sam iz Marseja, više bih volio da PSŽ prođe dalje", rekao je Zidan, prenijeli su francuski mediji.

"Biće teško na Kamp Nou, ali mislim da je Pari Sen Žermen sposoban da zabrine Barsu. Biće zanimljivo upravo zbog gola koji su postigli u završnici prve utakmice", dodao je on.

Zidan je podržao sunarodnika Karima Benzemu, koji ne prikazuje dobru igru u Real Madridu.

"Kada se fudbaler muči potrebna mu je podrška. On je jedan od najboljih igrača reprezentacije Francuske. Razumijem zbog čega mu navijači na stadionu zvižde - žele da njihov napadač postiže golove, ali igračima je potrebna podrška. Veoma je kvalitetan i prevazići će tešku situaciju", rekao je Zidan.

"Takođe i francuska reprezentacije će imati koristi od njega. I ja sam imao problema u reprezentaciji, u karijeri se događaju loši rezultati. Na sreću, on može da se izdigne iz problema", dodao je Zidan.

Bonus video: