Sjutra prvi mečevi polufinala Kupa

Mladost je domaćin Budućnosti u prvom meču, koji se igra na Starom aerodromu. "Plavi" su favoriti, ne samo zbog veličine kluba i tradicije, već i zbog trenutne forme
1 komentar(a)
Budućnost-Jedinstvo, Foto: Savo Prelević
Budućnost-Jedinstvo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.04.2013. 09:33h

Gradski rivali Budućnost i Mladost, te prošlogodišnji osvajač trofeja Čelik i Grbalj, sudariće se u polufinalu Kupa Crna Gore.

Obje utakmice igraju se sjutra u 15.30 časova.

Mladost je domaćin Budućnosti u prvom meču, koji se igra na Starom aerodromu. "Plavi" su favoriti, ne samo zbog veličine kluba i tradicije, već i zbog trenutne forme - izabranici Radislava Dragićevića su u seriji od tri pobjede u prvenstvu, a nisu izgubili još od oktobra prošle godine.

To je sušta suprotnost od čete Miodraga Vukotića, koja iako silno pojačana još nije zabilježila pobjedu u šest proljećnih kola.

Veća neizvjesnost očekuje se u sudaru Grblja i Čelika, sjutra u Radanovićima. Ekipa Aleksandra Nedovića želi da trasira put ka prvom finalu u istoriji, dok je "metalurzi" žele da ponove prošlogodišnji uspjeh, kada su kao drugoligaši osvojili trofej.

Čelik je izgubio dva posljednja meča u prvenstvu, dok je Grbalj slavio u subotu protiv Mogrena u Budvi, uz niz od tri meča bez poraza. Da li će ove mini-serije značiti išta u sjutrašnjem duelu, ostaje da se vidi.

Revanš mečevi igraju se 17. aprila, dok je finalna predstava na programu 22. maja na stadionu pod Goricom.

Bonus video: