Vidić: Želim trofej u FA kupu

“Moj cilj je da svake sezone osvajam trofeje. Želim da se, kad odem na odmor, okrenem i vidim šta sam osvojio. To je ono što me uvijek gura naprijed”, rekao je Vidić
0 komentar(a)
vidić, Foto: Reuters
vidić, Foto: Reuters
Ažurirano: 31.03.2013. 17:54h

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je danas da želi da ove sezone podigne trofej u FA kupu.

Vidić je do sada s Mančesterom osvajao sva velika takmičenja u kojima je klub sa “Old traforda” nastupao, ali nije uspio da osvoji trofej u FA kupu.

U prvoj sezoni Nemanje Vidića u redovima “crvenih đavola”, Mančester je u finalu ovog takmičenja poražen od Čelzija, a poslije toga je dva puta zaustavljen u polufinalima sa Evertonom i Mančester sitijem.

Junajted upravo s Čelzijem sjutra igra ponovljeni meč četvrtfinala FA kupa. Prvi meč na “Old trafordu” završen je neriješeno (2:2).

“Moj cilj je da svake sezone osvajam trofeje. Želim da se, kad odem na odmor, okrenem i vidim šta sam osvojio. To je ono što me uvijek gura naprijed”, rekao je Vidić.

On je rekao da je u svojoj karijeri osvojio Kup s Crvenom zvezdom, ali da je u Srbiji “trofej u prvenstvu mnogo važniji”.

Pobjednika duela između Mančester junajteda i Čelzija u polufinalu čeka Mančester siti.

“Želim trofej. To je mnogo važnije od toga protiv koga igramo. Mančester siti je već u polufinalu, to je samo još jedan korak ka trofeju... Ali, prvo Čelzi”, rekao je Vidić.

Bonus video: