Milan želi Vidića

Milan je spreman da za Vidića ponudi 12 miliona eura, iako srpskom fudbaleru ugovor sa Junajtedom ističe sljedeće godine, prenosi "Goal.com"
0 komentar(a)
Nemanja Vidić, Foto: Reuters
Nemanja Vidić, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.03.2013. 13:07h

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić mogao bi uskoro da se preseli u Milan koji ga je označio kao glavno pojačanje u predstojećem prelaznom roku.

Milan je spreman da za Vidića ponudi 12 miliona eura, iako srpskom fudbaleru ugovor sa Junajtedom ističe sljedeće godine, prenosi "Goal.com".

Vidić u posljednje vrijeme ima problema sa povredama, što se nimalo ne dopada čelnicima Junajteda, koji se plaše da 31-godišnji fudbaler više ne može da igra na nivou partija zbog kojih je označen kao jedan od najboljih defanzivaca Premijer lige i Evrope.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve u Mančester je došao 2005. godine i do sada je odigrao 259 utakmica i postigao 18 golova, a ove sezone je za "crvene đavole" zabilježio 18 nastupa. Ukoliko ovaj transfer propadne, rosoneri će pokusati da dovedu Davida Astorija iz Kaljarija ili Anđela Ogbonu iz Torina.

Bonus video: