Mali derbi u Golubovcima

Budvani imaju tri boda više od Zete, a četiri od najbliže ekipe iz zone baraža (Jedinstva). Jasno je, dakle, da je predstojeći meč važan i za budvanski tim
0 komentar(a)
Zeta Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Zeta Sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.03.2013. 11:28h

Fudbaleri Zete žele da danas protiv Mogrena na Trešnjici krunišu uspješnu proljećnu seriju u kojoj su dva puta slavili na svom terenu, te isto toliko puta remizirali u gostima. Nakon remija sa Rudarom pod Golubinjom u minulom kolu, ekipa iz Golubovaca je pobjegla iz zone baraža...

"Sigurno da je mnogo lakše, ali ako danas ne pobijedimo - pada u vodu ovo što smo napravili do sada. I ovog puta, dakle, igramo pod imperativom pobjede protiv kvalitetnog rivala. No, ako prikažemo partije kao u posljednjih nekoliko mečeva, možemo da dođemo do cilja. Sigurno da će i oni tražiti šansu, ali mi imamo svoju računicu, svaki ishod sem pobjede bio bi neuspjeh. Nemamo problema oko sastava, jedino je pod znakom pitanja nastup Balše Božovića, koji je izvrnuo zglob", rekao je Darko Šuškavčević, trener Zete.

Budvani imaju tri boda više od Zete, a četiri od najbliže ekipe iz zone baraža (Jedinstva). Jasno je, dakle, da je predstojeći meč važan i za budvanski tim.

"Nije nam bitna samo današnja utakmica, već i svaka do kraja prvenstva. Znao sam, međutim, da će biti tako, ovo nije ništa neočekivano. Čeka nas teška utakmica, domaćin ima imperativ a nama su takođe potrebni bodovi. Zeta je dobro startovala dok nama možda nedostaje bod da bismo se uklopili u sliku nečeg što je realno. Oni su favoriti, ali spremni smo da im pomrsimo račune. Vjerujem da će i teren biti u dobrom stanju, te da će utakmica biti kvalitetna", kazao je Branislav Milačić, trener Mogrena.

Zeta - Mogren

Golubovci - Stadion Trešnjica. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar), Nikola Radulović (Podgorica). Početak u 15 časova.

Zeta (4-3-2-1): Ivanović - Radulović, Kaluđerović, Cavnić, Novović - Burzanović, Brnović, Božović (Kalačević) - Boljević, Vlaisavljević - Korać.

Mogren (4-4-2): Butorović (Todorović) - Ivanović, Radišić, Bojić, Popović - Mijušković, Lagator, Peličić, Pržica - Đurović (Đoković), Vujović.

Bonus video: